Javier Bardem, Menendez Kardeşlerin Temsili Hakkında Konuştu: “Yargısız Olmalıyız”

Javier Bardem, Netflix’in tartışmalı gerçek suç dizisi Canavarlar’da rol alırken yargısız bir yaklaşımla çalışılması gerektiğini savundu. Menendez ailesi ise diziyi "tiksindirici" olarak nitelendirdi.

Netflix’in tartışmalı dizisi Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez’in Hikayesi‘nde Javier Bardem, hassas konulara odaklanan projelerde rol alan oyuncuların gözetmesi gereken etik sınırları ele aldı. Bardem, dizide Lyle ve Erik Menendez’in babası José Menendez‘i canlandırıyor.

Bardem: “Yargıları Dışarıda Tutmalıyız”

Sky News‘a verdiği röportajda Bardem, bu tür projelerde yargılayıcı olmaktan kaçınılması gerektiğini söyledi. “İçeriğin merak uyandıran yönüne odaklanmak” gerektiğini belirten Bardem, Erik Menendez‘in dizideki temsili hakkında ne düşündüğünü ifade etme hakkına da saygı duyduğunu ekledi.

İspanyol yıldız, oyuncuların yaratıcı ekibe güvenmeleri gerektiğini vurgulayarak, “Yalnızca işini yap ve yaratıcıların bunu insanlara herhangi bir yorum olmadan sunacağına tamamen güven” dedi.

Aileden Tepki: “Tiksindirici Hikaye Anlatıcılığı”

Dizi, Menendez ailesi ve onların yakın çevresi tarafından sert eleştiriler aldı. Erik Menendez’in eşi Tammi Menendez ve 24 aile üyesi, diziye karşı ortak bir açıklama yayımladı. Açıklamada, dizide anlatılanların “tiksindirici” ve “hatalı bilgilerle dolu” olduğu vurgulandı. Aile, Erik ve Lyle Menendez’in serbest bırakılmaları için dua ettiklerini ve hikayelerinin yanlış anlatıldığını ifade etti.

Ryan Murphy tarafından yaratılan dizi, Menendez kardeşlerin ebeveynlerini öldürmeleri üzerine odaklanıyor. Kardeşler, 1989’da ebeveynleri José ve Kitty’yi öldürmekten hüküm giymiş ve müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak 2024’te ortaya çıkan yeni kanıtlar, kardeşlerin serbest bırakılma ihtimalini gündeme getirdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: