Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum: Sarah Michelle Gellar Geri Dönmeyecek

Sarah Michelle Gellar, 27 yıllık korku serisi Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum'a geri dönmeyeceğini açıkladı. Ancak eşi Freddie Prinze Jr. serideki rolünü yeniden canlandıracak.

Sarah Michelle Gellar, hayranlarının merakla beklediği Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (I Know What You Did Last Summer) serisinin son filmiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Gellar, 1997 yapımı kült korku filmindeki Helen Shivers karakterini yeniden canlandırıp canlandırmayacağına dair kafa karışıklığını giderdi.

“Ben Öldüm” Diyen Gellar, Seride Yer Almayacak

People‘a verdiği röportajda Sarah Michelle Gellar, 1997 yapımı filmde canlandırdığı Helen Shivers karakterinin öldüğünü hatırlatarak, “Ben öldüm” diyerek serinin son filminde karakteriyle geri dönmeyeceğini netleştirdi. Ancak Gellar, yeni projede “gayriresmi” bir sıfatla yer alacağını da ekleyerek bu konuda fazla detay vermedi.

Buna karşılık, Gellar’ın eşi olan Freddie Prinze Jr., serideki rolünü yeniden canlandıracak. Hayranları, Prinze Jr.’ın 2025’te vizyona girmesi planlanan yeni filmdeki performansını merakla bekliyor.

Korku Serisinin Son Halkası Yolda

Leah McKendrick‘in taslağından, Sam Lansky ve Kaytin Robinson tarafından yazılan korku filmi serisinin son halkasını Jennifer Kaytin Robinson yönetecek. Robinson daha önce Camila Mendes ve Maya Hawke‘un başrollerde yer aldığı İntikam Kankam (Do Revenge) adlı yapımı yönetmişti.

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum serisinin bu yeni halkasının yapımcılığını Neal Moritz üstleniyor. Filmin vizyon tarihi ise 18 Temmuz 2025 olarak planlanıyor.

Kült Bir Korku Klasği: Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum, dört arkadaşın bir adamın ölümüne neden olduktan sonra yaşadıkları gerilim dolu olayları konu alıyor. Film, 1997’de vizyona girdiğinde Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Johnny Galecki ve Bridgette Wilson gibi ünlü isimlerin yer aldığı bir kadroya sahipti.

Kevin Williamson tarafından kaleme alınan film, Lois Duncan‘ın 1973 tarihli aynı adlı romanına dayanıyor. 1997’de vizyona giren film, dünya çapında 125 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiş ve korku filmi dünyasında kült bir klasik haline gelmişti. Serinin ikinci filmi Geçen Yaz Ne Yaptığını Hâlâ Biliyorum (I Still Know What You Did Last Summer) 1998’de, üçüncü filmi Geçen Yaz Ne Yaptığını Daima Bileceğim (I’ll Always Know What You Did Last Summer) ise 2006’da vizyona girdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: