Sergen Yalçın’dan Sevgili İddialarına Sert Çıkış: “Ne Kaçacağım Lan! Bekar Adamım, Kimden Kaçacağım?”

Sergen Yalçın, eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile olan arkadaşlığı hakkında çıkan sevgili iddialarına sert tepki gösterdi. "Bekar adamım, kimden kaçacağım?" diyerek söylentileri yalanladı.

Eski futbolcu ve şimdilerde yorumculuk yapan Sergen Yalçın, eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu‘nun eski eşi Sezer Çakır ile olan arkadaşlığı hakkında çıkan sevgili iddialarına sert tepki gösterdi. Yalçın, hakkındaki söylentilere basın mensupları ve sosyal medyada tepki vererek, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

“Arkadaşımın Eski Eşi, Yanlış Anlaşılmasın”

Geçtiğimiz günlerde bir eğlence mekanından çıkarken Sezer Çakır ile görüntülenen Yalçın, çıkan iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Ancak bu söylentiler büyüdükçe, Candaş Tolga Işık‘ın programına katılan Yalçın, iddialara sert bir yanıt verdi: “Sanki ben eski takım arkadaşımın eşiyle ilişki yaşıyormuşum gibi bir haber yapılmış. Biliyorlar arkadaşım olduğunu. Beraber geziyoruz, her yere beraber gidiyoruz.”

“Bekar Adamım, Kimden Kaçacağım?”

Sezer Çakır ile sadece arkadaş olduklarını vurgulayan Yalçın, iddiaların çirkin bir şekilde saptırıldığını belirtti. Yalçın, “Haberler çirkinleştirilmiş, ne kaçacağım lan! Bekar adamım, kimden kaçacağım?” diyerek tepkisini dile getirdi. Ayrıca, haberlerin örf ve adetlere aykırı olduğunu da ekledi: “Bir de arkadaşımın eski eşi üzerinden böyle haber yapmak, örf ve adetlerimize çok ters.”

Sevgili İddiaları Asılsız

Sergen Yalçın, Sezer Çakır ile olan arkadaşlığının yanlış anlaşılmasını istemediğini belirtti ve bu tür söylentilerin kendisini rahatsız ettiğini ifade etti. Yalçın’ın açıklamaları, iddiaların asılsız olduğunu net bir şekilde ortaya koydu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: