Çağatay Ulusoy: “Öfkeliyim Ama Umudumu Kaybetmedim”

Çağatay Ulusoy, İstanbul'da yaşanan trajik cinayetler sonrası sosyal medya üzerinden derin öfke ve üzüntüsünü dile getirdi. Ancak geleceğe dair umudunu kaybetmediğini de belirtti.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, İstanbul Fatih’te 4 Ekim tarihinde yaşanan dehşet verici cinayet olayına karşı tepkisini sert bir şekilde dile getirdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Ayşenur ve İkbal adındaki iki genç kadının, 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından öldürülmesi ve failin intiharı ülke genelinde büyük bir üzüntü yaratmıştı. Bu korkunç olay karşısında sessiz kalmayan Ulusoy, hislerini takipçileriyle paylaştı.

“Öfkeliyim, Ama Umudumu Kaybetmedim”

Ulusoy, siyah bir ekran üzerine yazdığı mesajında, duyduğu derin öfkeyi ve hayal kırıklığını ifade etti. Bu tür trajik olayların ülkemizde sıkça yaşandığını vurgulayan ünlü oyuncu, “Sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum” diyerek, genç insanların acımasızca katledilmesine duyduğu öfkeyi dile getirdi.

“Bu kadar gencecik insanın bu kadar acımasızca katledilmesine öfkeliyim.”

Ancak Ulusoy’un mesajında, tüm bu üzüntüye rağmen geleceğe dair umudu kaybetmeme isteği de dikkat çekti. Ünlü oyuncu, toplumda artan şiddet olaylarına karşı isyanını ifade ederken, bu tür trajedilerin son bulması için umudunu koruduğunu belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: