NBA Tarihinde Bir İlk: LeBron ve oğlu Bronny Aynı Anda Sahada

LeBron James ve oğlu Bronny James, NBA tarihinde aynı anda oynayan ilk baba-oğul ikilisi oldu. Lakers ile Phoenix Suns maçında tarihe geçen anlar yaşandı.

LeBron James ve oğlu Bronny James, NBA tarihinde daha önce yapılmamış bir başarıya imza attı. Los Angeles Lakers ile Phoenix Suns arasında oynanan hazırlık maçında, baba-oğul aynı anda süre alarak NBA tarihinde bunu başaran ilk ikili oldular.

Baba-Oğul Aynı Anda Parkede

Tarihi anlar maçın ikinci çeyreğinde yaşandı. 20. yaş gününü kutlayan Bronny James, oyuna dahil oldu ve babası LeBron James ile aynı anda sahada yer aldı. Bu olay, NBA tarihinde baba ve oğlun aynı anda oynadığı ilk an olarak kayıtlara geçti.

Phoenix Suns Kazandı

Her ne kadar bu tarihi anlar izleyenleri heyecanlandırsa da, maçı kazanan taraf Phoenix Suns oldu. Kevin Durant ve Devin Booker‘ın etkili oyunuyla Suns, karşılaşmayı 118-114‘lük skorla kazandı.

Reddick: “Bu Gerçekdışı”

Maç sonrası, Los Angeles Lakers Baş Antrenörü JJ Reddick, yaşananları “gerçekdışı” olarak nitelendirdi ve “Onların aynı anda sahada olması eğlenceli olacaktı, bunun bir parçası olduğum için onur duyuyorum” dedi.

Lakers Sezonu Evinde Açıyor

Los Angeles Lakers, yeni sezondaki ilk maçını 23 Ekim 2024 tarihinde evinde Minnesota Timberwolves ile oynayacak. Bu tarihi mücadele TSİ 05.00’te başlayacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: