Semih Şentürk: “Batshuayi Artık Galatasaray’da Oyuna Giremez”

Semih Şentürk, Galatasaray’ın Alanyaspor galibiyetini değerlendirirken, Batshuayi’nin artık forma şansı bulamayacağını iddia etti. Icardi’nin ise Osimhen’in olmadığı maçlarda veya yedekten oyuna girebileceğini söyledi.

Futbol yorumcusu Semih Şentürk, Galatasaray’ın Alanyaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. SkySpor‘da maç değerlendirmesi yapan Şentürk, bazı Galatasaraylı futbolcuların artık forma şansı bulamayacağını iddia etti.

Mertens’in Pozisyonu: Kırmızı Kart Olmalıydı

Dries Mertens’in maç sırasında yaşadığı pozisyonu değerlendiren Şentürk, “Bence bu pozisyon direkt kırmızı kart olmalıydı. Bugün aynısı Mertens’e yapılsaydı, kesinlikle kırmızı kart olurdu” diyerek hakem kararlarına tepki gösterdi. Bu yorum, Mertens’in tartışmalı pozisyonunun maçta önemli bir an olduğunu ortaya koydu.

Şampiyonluk Yarışı Galatasaray ve Fenerbahçe Arasında

Şentürk, şampiyonluk mücadelesine ilişkin de açıklamalarda bulunarak, “Bu sezon da şampiyonluk yarışı yine Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçecek. Kuvvetli, büyük takımları yenecek başka bir takım göremiyorum” ifadelerini kullandı. Bu yorumuyla, iki dev kulübün ligde yine başa baş mücadele edeceğini öne sürdü.

Forvet Hattındaki Değişiklikler

Milli ara sonrası Galatasaray’ın forvet hattında değişiklikler olacağını belirten Şentürk, Victor Osimhen’in milli aradan sonra kesin olarak sahada olacağını söyledi. Şentürk, Icardi‘nin ise yalnızca Osimhen’in olmadığı maçlarda oynayacağını veya maçlarda sonradan oyuna gireceğini iddia etti.

Batshuayi İçin Çarpıcı Yorum

Semih Şentürk, son olarak Michy Batshuayi hakkında da çarpıcı bir yorum yaparak, “Batshuayi artık Galatasaray’da oyuna giremez” dedi. Bu iddiasıyla Batshuayi’nin gelecekte Galatasaray’da forma bulmasının zor olacağını öne sürdü.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: