Sapkın Filminde Hugh Grant’ten Şoke Edici Performans: Korku Türüne Büyük Geçiş

Hugh Grant'in başrolde yer aldığı korku filmi Sapkın (Heretic), yaratıcı pazarlama kampanyası ve gerilim dolu hikayesiyle izleyicilerin dikkatini çekiyor.

Hugh Grant, başrolünde yer aldığı yeni korku filmi Sapkın (Heretic) ile hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor. Yaratıcı bir pazarlama kampanyasıyla desteklenen film, izleyicilerin merakını artırdı. Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) filminin senaristleri Bryan Woods ve Scott Beck tarafından yazılıp yönetilen yapımda, Grant’in yanı sıra Chloe East ve Sophie Thatcher da başrollerde yer alıyor.

Sapkın: Hayranları Şaşırtan Pazarlama Kampanyası

A24 stüdyosu, filmin 8 Kasım’da vizyona gireceğini duyururken yaratıcı bir pazarlama kampanyası başlattı. Salt Lake City Havaalanı’na asılan dijital posterlerde, filmdeki karakterler Rahibe Paxton (Sophie Thatcher) ve Rahibe Barnes (Chloe East) için “Kayıp” ilanları yer alıyor. İlk bakışta gerçek kayıp ilanlarına benzeyen bu afişler, dikkat çekici bir şekilde filmin hikayesini öne çıkarıyor. Afişlerde bir de QR kodu bulunuyor, ancak bunun nereye yönlendirdiği şimdilik bilinmiyor.

Grant’in Korku Filmi Rolü İzleyicileri Şoke Etti

Romantik komedi yıldızı olarak tanınan Hugh Grant, Bay Reed rolüyle korku türünde bambaşka bir karaktere bürünüyor. Mormon misyonerleri Rahibe Paxton ve Rahibe Barnes, Grant’in canlandırdığı kötü niyetli Bay Reed’in kapısını çaldıkları gün, kendilerini gerilim dolu bir kedi-fare oyununun içinde buluyorlar. Filmde, inançları nihai bir teste tabi tutulurken, izleyiciler gerilim dolu sahnelerle karşı karşıya kalacak.

Film Ekibi ve Gösterim Tarihleri

Filmin oyuncu kadrosunda, That ’70s Show ile tanınan Topher Grace de yer alıyor. Sapkın, Rotten Tomatoes‘ta 100 üzerinden 92 puan alarak büyük bir başarıya imza attı. Birleşik Krallık’ta 1 Kasım’da, ABD’de ise 8 Kasım‘da vizyona girecek olan film, Türkiye’de ise Filmekimi kapsamında prömiyer yaparak sinemaseverlerle buluştu. Türkiye’deki genel vizyon tarihi ise 8 Kasım olarak belirlendi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: