Al Pacino: “Muhasebecim Hapisteydi, Jack ve Jill’i Çekmek Zorundaydım”

Al Pacino, Jack ve Jill filmindeki rolünün mali zorluklar nedeniyle olduğunu açıkladı; "Muhasebecim hapisteydi, acilen bir şeye ihtiyacım vardı." dedi.

Efsanevi aktör Al Pacino, Adam Sandler’ın başrolünde yer aldığı ve eleştirmenlerce ağır bir şekilde eleştirilen 2011 yapımı komedi Jack ve Jill filmindeki rolünü, mali zorluklar nedeniyle aldığını açıkladı. Yönetmenliğini Dennis Dugan’ın üstlendiği film, her yıl Şükran Günü’nde Jack’in hayatını kabusa çeviren ikiz kız kardeşi Jill’i merkezine alıyor.

Jack ve Jill: Efsanevi Bir Başlangıç

Filmde, Adam Sandler hem Jack hem de ikizi Jill karakterlerini canlandırırken, Al Pacino kendisinin kurgulanmış bir versiyonunu canlandırıyordu. Eleştirmenlerin nefretine maruz kalan film, Rotten Tomatoes’da yalnızca 3 puan alarak, sinema tarihinin en kötü yapımlarından biri olarak damgasını vurdu. Bu kötü şöhretli proje, Pacino’nun Altın Ahududu Ödülleri‘nde En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu seçilmesine de neden olmuştu.

Mali Zorluklar ve Kısa Süreli Yıldızlık

New York Times’a verdiği röportajda 84 yaşındaki Pacino, kariyerinin en düşük dönemlerinden birinde bu rolü üstlendiğini belirtti. “Bence Adam Sandler’ın filmiyle başlamalı” diyerek Jack ve Jill‘in kendisine ihtiyaç duyduğu zamanda geldiğini ifade etti. Pacino, “Hayatımda çok ihtiyacım olan bir zamanda geldi çünkü artık param olmadığını öğrenmiştim. Muhasebecim hapisteydi ve acilen bir şeye ihtiyacım vardı. Ben de bu rolü aldım.” sözleriyle mali çaresizliğini açıkça ortaya koydu.

Eleştiriler ve Tepkiler

Pacino’nun bu projeye katılımı, o dönemde pek çok kişi tarafından sorgulanmıştı. Jack ve Jill, çocukça mizahı ve vasat senaryosuyla birçok eleştirmenden olumsuz yorumlar alırken, Pacino’nun böyle bir projede yer alması ise dikkat çekici bir durumdu. Efsanevi aktörün, Baba (The Godfather) ve Yaralı Yüz (Scarface) gibi unutulmaz yapımlardaki kariyerinin gölgesinde kalan bu film, Pacino için geçim kaynağı olmuştu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: