Bridget Jones’un Yeni Filminde Hugh Grant Sürprizi: “Zorla Dahil Edildim”

Hugh Grant, Bridget Jones serisinin yeni filmine "zorla sıkıştırıldığını" açıkladı. Grant, Daniel Cleaver karakteriyle geri dönerken, filmde rolünün sınırlı olduğunu belirtti.

Hugh Grant, Bridget Jones serisinin yeni filmi için geri dönüyor, ancak bu dönüşün pek de planlı olmadığını itiraf etti. Ünlü aktör, kendisi için “bariz bir rol olmadığını” belirterek yeni filme “zorla sıkıştırıldığını” açıkladı. Grant, popüler karakteri Daniel Cleaver‘ı yeniden canlandıracağı Bridget Jones: Mad About the Boy filminde rol alacağını doğruladı. Filmin, serinin 4. halkası olacağı ve Sevgililer Günü 2025’te vizyona gireceği belirtildi.

“İyi ve Dokunaklı Bir Senaryo”

Hugh Grant, geçtiğimiz Perşembe günü The Graham Norton Show‘da yaptığı açıklamada, serinin yeni filmi hakkında konuştu. Senaryonun oldukça “iyi ve dokunaklı” olduğunu belirten Grant, filmin hem komik hem de hüzünlü olduğunu söyledi. Ancak Grant, karakteri Daniel Cleaver için başlangıçta filmde belirgin bir rol olmadığını kabul etti. Şöyle açıkladı:

“Benim için bariz bir rol yoktu ama zorla sıkıştırıldım. 60 yaşındaki Daniel Cleaver’ı genç kızlara bakarken etrafta dolaştırmadık, onun yerine karakter için iyi bir geçiş hikayesi uydurdum.”

Grant’in bu itirafı, yeni filmde karakterinin hayatında nasıl bir değişiklik olacağını ve Cleaver’ın nasıl bir dönüşüm geçireceğini merak konusu haline getirdi. Ayrıca, Grant bu filmde pek fazla yer almayacağını da sözlerine ekledi. Filmin kendisi için bir haftalık bir iş olduğunu, ancak izleyenlerin çok duygulanacağına inandığını belirtti.

Seriye Yeniden Dönüş: Başta Reddetmişti

Grant, 2016 yapımı “Bridget Jones’un Bebeği” filminde yer almamıştı. Geçtiğimiz ay Vanity Fair‘e verdiği röportajda, serinin 4. filminde rol alma konusunda tereddüt yaşadığını dile getirdi. 3. filmde karakteri uyduramadığını ve bu yüzden projeye dahil olmadığını ifade eden aktör, 4. film için de ilk başta benzer bir yaklaşım sergilediğini belirtti.

“Serinin 4. filmi için ilk başta teklifi reddettim. Pek bayılmadığım bir şey yaptıkları için projeye sıcak bakmadım,” diye belirten Grant, senaryoya bazı sahneler yazdıktan sonra geri dönmeye karar verdi. Grant, “Karakterin hikayesine kişisel bir katkım olduğunda projeye dahil oldum” dedi.

Grant, yeni film için oldukça heyecanlı olmasına rağmen, rolünün sınırlı olacağını belirtti. Aktör, “Filmde fazla yer almıyorum, bir haftalık iş yaptım, o kadar” diyerek bu sınırlı rolün izleyicilerde nasıl bir etki yaratacağını görmek için sabırsızlandığını ifade etti.

Daniel Cleaver Geri Dönüyor, Mark Darcy Yok

Serinin önceki filmlerinde, Hugh Grant’in canlandırdığı Daniel Cleaver ve Colin Firth‘ün canlandırdığı Mark Darcy karakterleri, başrolü paylaşan Bridget Jones (Renée Zellweger) ile aşk üçgeni yaratmıştı. Yeni filmde Grant geri dönerken, Colin Firth’ün filmde olmayacağı tahmin ediliyor. Firth’ün karakteri, Bridget Jones serisinin son kitaplarında sona eren bir hikayeye sahip olduğu için, yeni filmde yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.

Bridget Jones: Mad About the Boy filmi, Helen Fielding’in 2013 yılında yayımlanan kitabından uyarlanacak. Filmde, Bridget’in modern flört dünyasında iki çocuklu bir anne olarak yolunu bulmaya çalıştığı anlatılıyor. Filmin ana odağında Bridget’in bekarlığa geri dönüşü ve yeni yaşam mücadelesi yer alacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: