Bir Kadının İddiası: “P Diddy, 15 Yaşımdayken Uyuşturup Birden Fazla Kişiye Tecavüz Ettirdi”

Ünlü rapçi P Diddy, 15 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddialarıyla karşı karşıya. Avukat Tony Buzbee, bu şok edici suçlamalarla Diddy’ye karşı 120 kişinin dava açmaya hazırlandığını belirtti

Amerikalı ünlü rapçi Sean ‘P Diddy’ Combs, şok edici suçlamalarla karşı karşıya. Avukat Tony Buzbee, düzenlediği basın toplantısında, P Diddy’nin son 20 yıl içinde birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü. En çarpıcı iddialardan biri, 15 yaşındaki bir kızın uyuşturularak tecavüze uğradığı yönünde. Buzbee, bu suçların bir kısmının Diddy’nin katıldığı partilerde işlendiğini iddia etti. Şu anda 120 kişinin Diddy’ye karşı dava açmaya hazırlandığı belirtiliyor.

15 Yaşındaki Kız Uyuşturulduktan Sonra Tecavüze Uğradı

Tony Buzbee’nin basına yaptığı açıklamada, 15 yaşındaki genç kızın New York’taki bir partiye götürüldüğü ve burada P Diddy’nin de bulunduğu bir odada uyuşturulup tecavüze uğradığı iddia edildi. Buzbee, Diddy’nin mağdurlarını uyuşturmak için “Xylazine” adı verilen bir at sakinleştiricisi kullandığını iddia etti. Bu tür olayların 2000’li ve 2010’lu yıllar arasında birçok kez yaşandığı öne sürülüyor.

Bir Başka İddia: 20 Yaşındaki Kadın Bilincini Kaybetti

Buzbee, başka bir olayda ise 20 yaşındaki bir kadının bir partide uyuşturulup bilincini kaybettiğini ve daha sonra hastaneye kaldırıldığını belirtti. Hastanede yapılan testlerde kadının kanında kokain ve Xylazine bulunduğu iddia ediliyor.

120 Kişi Dava Açıyor

Bu ciddi suçlamaların ardından, şu anda 120 kişinin P Diddy’ye karşı cinsel istismar ve tecavüz suçlamalarıyla dava açmaya hazırlandığı belirtiliyor. Diddy’nin bu suçlamalar karşısında mahkemede savunma yapacağı ve suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışacağı söyleniyor.

Diddy’nin Avukatından Cevap

Diddy’nin avukatı Erica Wolff, bu suçlamaların tamamını kesin bir dille reddetti. Wolff, müvekkilinin bu suçlamalardan tamamen masum olduğunu ve mahkemede bunu kanıtlayacağını ifade etti. Avukat, iddiaların asılsız olduğunu ve Diddy’nin kariyerine zarar vermek için yapıldığını savundu.

Müzik Dünyasında Şok Etkisi

P Diddy hakkındaki bu korkunç iddialar, müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü rapçinin çete suçu, seks ticareti ve fuhuş suçlamalarından dolayı da iddianamesi hazırlanırken, 15 yaşındaki kızın uyuşturulup tecavüze uğradığı iddiası, toplumda cinsel istismar konusundaki farkındalığı artırdı. Diddy’ye karşı bu suçlamaların ilerleyen günlerde nasıl sonuçlanacağı büyük merak konusu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: