Real Madrid’de Ancelotti’den Arda Güler’e Övgü: “Rekabet Zor, Ama Rolü Genişliyor”

Carlo Ancelotti, Arda Güler'in Real Madrid’de ilk 11'de yer bulmasının zor olduğunu belirtti. Takım içi rekabet nedeniyle Arda'nın şansı sınırlı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. La Liga’da Villareal ile oynayacakları maç öncesi düzenlediği basın toplantısında konuşan Ancelotti, Arda’nın takımda daha fazla süre almasının zor olduğunu belirtti. İtalyan teknik adam, “Arda için ilk 11’de yer bulmak kolay değil, çünkü takım içinde rekabet çok fazla” dedi.

Arda Güler’in Rolü Genişliyor

Ancelotti, Arda’nın iki maça ilk 11‘de başladığını ve geçen yıla göre daha fazla rol üstlendiğini vurguladı. Genç futbolcunun Real Madrid’deki gelişimi dikkat çekiyor, ancak takımdaki yoğun rekabet nedeniyle daha fazla süre alması şimdilik zor görünüyor.

Real Madrid’in Gidişatı

Real Madrid, hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lille karşısında aldığı mağlubiyetle bu sezon ilk yenilgisini yaşadı. Ancelotti, bu yenilginin takımın üzerinde olumsuz bir etkisi olmadığını belirterek, “Bazen iyi bir sezon başlangıcı sizi yenilmez hissettirir, ama bir yenilgi sizi gerçekle yüzleştirir” ifadelerini kullandı.

Ancelotti, savunma yönünde yoğunluk ve top dolaşımı konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini de ekledi. Takımının doğru yolda olduğunu belirten İtalyan teknik adam, bu yenilgiden güçlenerek çıkacaklarını söyledi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: