Jennifer Aniston: “Obama ile İlişkim Yok, Haberler Kesinlikle Asılsız”

Friends yıldızı Jennifer Aniston, hakkında çıkan Barack Obama ile aşk iddialarına canlı yayında yanıt verdi: "Kesinlikle asılsız." Aniston, bu iddiaları sert bir şekilde yalanladı.

Friends dizisinin sevilen yıldızı Jennifer Aniston, bir süredir hakkında çıkan Barack Obama ile ilişki yaşadığına dair iddialara canlı yayında yanıt verdi. Jimmy Kimmel‘ın sunduğu televizyon programına katılan Aniston, bu iddiaları net bir şekilde yalanladı ve söylentileri “kesinlikle asılsız” olarak niteledi.

Sansasyonel İddialar Gündemde

Geçtiğimiz haftalarda bir magazin dergisi, “Michelle Obama’nın kocasını kim ‘çaldı’?” başlığıyla Jennifer Aniston ve Barack Obama arasında bir ilişki olduğuna dair sansasyonel bir haber yayınladı. Çarşamba gecesi ABC kanalında yayımlanan Jimmy Kimmel’ın şovuna katılan Aniston, sunucunun iddiaların kaleme alındığı dergiyi kendisine uzatmasıyla bu dedikodulara yanıt verdi.

“Kesinlikle Asılsız”

Jennifer Aniston, iddiaların “kesinlikle asılsız” olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu haberler tamamen uydurma. Yıllar boyunca benzer spekülasyonlara maruz kaldım ve maalesef bunların sonu gelmiyor. Bu tür haberler sadece dikkat çekmek için yapılan basit magazin kurguları.”

Aniston, bu açıklamalarının ardından şakayla karışık “Kızmadım” diyerek izleyicilere gülümsedi. İlişkileri hakkındaki söylentilere daha fazla itibar edilmemesi gerektiğini yineleyerek, Barack Obama ile yalnızca bir kez tanıştığını, hatta Michelle Obama‘yı daha iyi tanıdığını ifade etti.

Aniston’a Dergi Hediye Edildi

Jennifer Aniston, yaklaşık beş yıldır kimseyle romantik bir ilişki yaşamadığını dile getirirken, programın sonunda sunucu Jimmy Kimmel, iddiaları ortaya atan magazin dergisini Aniston’a hediye etti. Obama çifti, bu iddialara yanıt vermemiş olsalar da, evliliklerinin 32. yılını geçtiğimiz yıl coşkuyla kutlamış ve Barack Obama, sosyal medya üzerinden eşi Michelle Obama‘ya sevgi dolu bir mesaj paylaşmıştı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: