Terrifier 3 Sinemaseverleri Zorluyor: Filmi İzlerken Kendinizi İyi Hissetmeyebilirsiniz!

Terrifier 3, izleyicilere aşırı şiddet ve vahşet içerebileceği uyarısıyla geliyor. Filmin galasında birçok izleyici salonu terk etti ve bazıları fenalaştı.

Korku severlerin merakla beklediği Terrifier 3, yönetmen Damien Leone tarafından izleyicilere yapılan uyarıyla dikkat çekiyor. Film, izleyicilere aşırı şiddet ve vahşet içermesi nedeniyle kendilerini iyi hissetmeyebileceklerini belirten bir notla sunuluyor.

Art the Clown Geri Dönüyor

Film, kötü şöhretli seri katil Palyaço Art‘ın Noel arifesinde gerçekleştirdiği ölümcül saldırıları konu alıyor. Daha önceki filmleriyle birçok izleyiciyi bayıltan ve sinema salonlarından çıkmaya zorlayan Terrifier serisi, bu şiddet dozu yüksek içeriğiyle tanınmıştı. Terrifier 3‘te de aynı vahşetin devam etmesi bekleniyor.

İlkyardım Eğitimli Personel Sahada

Filmin X (eski Twitter) hesabından yapılan paylaşımda, bir sinema salonunun kapısına asılan uyarı notu gösterildi: “Bu film aşırı şiddet ve vahşet içermektedir. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız, lütfen bir personel bulun. İlkyardım eğitimli personel sahadadır.” Yapımcılar, bu uyarıyla izleyicileri hazırlıksız yakalamamayı hedefliyor.

Tepkiler Bölündü

Korku hayranlarının bir kısmı bu uyarıya sevinirken, diğerleri şiddet içerikli bu pazarlama taktiklerini eleştiriyor. Bir izleyici, “Bu filmi izleme isteğimi daha da artırıyor!” derken, bir diğeri, “Bu pazarlama yöntemini seviyorum, tam 2000’ler havasında,” şeklinde yorum yaptı.

Terrifier 3’ün Etkisi

Birleşik Krallık’ta vizyona giren film, galasında 11 kişinin sinema salonundan çıktığı ve bir izleyicinin kustuğu haberleriyle şimdiden şok etkisi yarattı. Filmin bu tür tepkilerle daha da ilgi çekeceği ve korku hayranlarını tatmin edeceği düşünülüyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: