Bir Zamanlar Playboy Yıldızıydı, Şimdi Çadırda Yaşıyor: Louise Glover’ın Sarsıcı Düşüşü

Eski Playboy modeli Louise Glover, kalp krizi sonrası lüks hayattan çadırda yaşamaya geçiş yaptı. Ekonomik zorluklarla mücadele eden Glover, umudunu kaybetmiyor.

2006 yılında Playboy‘un “Yılın Modeli” seçilen Louise Glover, bir zamanlar lüks bir yaşam sürerken şimdi İngiltere’nin Reading bölgesindeki bir çiftlikte çadırda yaşıyor. 2010 yılında geçirdiği bir ameliyat sonrası yaşadığı kalp krizi, onun hayatını köklü bir şekilde değiştirdi. Ekonomik krizin de etkisiyle işleri azalan Glover, şu anda kişisel antrenörlük ve köpek gezdirme işlerinden geçimini sağlamaya çalışıyor.

Lüks Hayatın Ardındaki Gerçekler

41 yaşındaki Glover’ın hayatı, Hollywood yıldızlarıyla dolu lüks bir yaşamdan evsizliğe uzanan ilginç bir hikâye. 2006’da Playboy’da Yılın Modeli unvanını kazandığında, Hugh Hefner‘ın ünlü Los Angeles malikanesinde yaşıyor, Leonardo DiCaprio ve Paris Hilton gibi ünlülerle partilere katılıyordu. Glover, “O günler başka bir dünya gibiydi,” diyerek geçmişini anımsıyor.

Kalp Krizi Hayatını Değiştirdi

Ancak 2010 yılında geçirdiği göğüs ameliyatı sonrası yaşadığı kalp krizi, onun kariyerini etkileyen bir dönüm noktası oldu. Beş hafta hastanede kaldıktan sonra, kariyerine kişisel antrenör olarak devam etmeye karar verdi. Ancak İngiltere’deki ekonomik kriz nedeniyle işleri azaldı.

Zorlu Şartlar ve Umut

Şu anda Reading bölgesindeki bir çiftlikte, yalnızca 80 dolarlık bir çadırda yaşıyor. “Kış gelmeden bir çözüm bulmam gerek,” diyor endişeyle. Koruyucu ailelerin yanında büyüyen ve aile desteğinden yoksun olan Glover, yaşadığı zorluklara rağmen iyimserliğini koruyor. Pornografik içerik üretmeyi reddederek, kişisel antrenörlük ve köpek gezdirme işleriyle geçimini sağlamaya çalışıyor.

Çadırında küçük bir ocak ve iki sıcak su şişesi ile yaşayan Glover, “Bazen burada daha huzurlu hissediyorum. Geçen gece uyku tulumumun içinde kayan yıldızları izledim,” diyerek yaşamına dair umutlarını dile getiriyor.

Şöhretin Geçiciliği

Glover’ın hikâyesi, şöhret ve lüksün geçici olabileceğini, hayatın beklenmedik dönüşler alabileceğini gösteriyor. Eski model, “Şansım yakında değişecek,” diyerek geleceğe umutla bakıyor. Onun bu kararlılığı, zorlu koşullar altında bile umudu kaybetmemek gerektiğinin bir örneği olarak öne çıkıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: