Robbie Williams’ın Biyografik Filmi Better Man: Ünlü Yıldız “Maymun” Olarak Karşımızda

Robbie Williams'ın biyografik filmi Better Man’de ünlü şarkıcı CGI teknolojisiyle "maymun" olarak tasvir ediliyor. Film 26 Aralık'ta ABD ve Avustralya'da gösterime girecek.

Robbie Williams, yaklaşan biyografik filmi Better Man’in yeni yayımlanan fragmanında izleyicileri şaşırtarak “maymun” olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü şarkıcının hayatını anlatan film, alışılagelmiş biyografilerden farklı olarak Williams’ı CGI teknolojisiyle tasarlanmış bir maymun olarak tasvir ediyor.

Biyografiden Çok Daha Fazlası: Williams’ın “Maymun” İmajı

Better Man‘in fragmanında, Jonno Davies‘in canlandırdığı Robbie Williams’ın okul yıllarından sahneye uzanan yaşamı anlatılıyor. Fragmanda, Williams’ın ünlü parçası Let Me Entertain You arka planda çalarken, CGI ile yaratılmış bir maymun imgesi dikkat çekiyor.

Fragmanda duyulan seslendirme ise şu sözleri söylüyor:
“Ne düşündüğünüzü biliyorum. Bu maymun da neyin nesi? Ben dünyanın en büyük pop yıldızlarından biriyim. Ama oldum olası biraz az evrimleştiğimi düşünmüşümdür.”

Bir Pop Süperstarının Yükselişi ve Düşüşü

Film, Robbie Williams’ın çocukluğundan, Take That grubunun en genç üyesi olmasına, ardından solo kariyeriyle kazandığı olağanüstü başarılara uzanan hikayesini anlatıyor. Ancak film, sadece Williams’ın müzikal başarılarını değil, aynı zamanda şöhretin getirdiği zorluklarla nasıl başa çıktığını da gözler önüne seriyor.

Müzikler Türk Besteci Batu Şener’den

Filmin müzikleri, Hollywood’da yaptığı çalışmalarla tanınan Türk besteci Batu Şener imzasını taşıyor. Williams’ın müzik yolculuğunu anlatan bu film, müzikleriyle de dikkat çekeceğe benziyor.

İlk Tepkiler Olumlu

Better Man filmine gelen ilk tepkiler oldukça olumlu. Sinema eleştirmenleri, filmi Rotten Tomatoes’da 100 üzerinden 86 puanla değerlendirdi. Williams hayranları ve müzikseverler, filmin gösterime gireceği 26 Aralık tarihini heyecanla bekliyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: