Orkun Kökçü’den Eski Hocasına Gönderme: “Artık Benfica’da Oynamayı Seviyorum”

"Maçın Adamı" seçilen Orkun Kökçü, eski hocası Schmidt’e göndermede bulundu ve Benfica'da oynamayı artık sevdiğini söyledi.

Benfica‘nın Atletico Madrid karşısında aldığı 4-0’lık tarihi galibiyette “Maçın Adamı” seçilen Orkun Kökçü, eski teknik direktörü Roger Schmidt ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde sergilediği performansla dikkat çeken milli futbolcu, takımın başına Bruno Lage geldikten sonra daha fazla forma şansı bulduğunu vurguladı.

“Artık Benfica’da Oynamayı Seviyorum”

23 yaşındaki oyuncu, Sport TV‘ye verdiği demeçte, geçen sezon Schmidt döneminde yaşadığı zorluklara atıfta bulunarak, “Geçen yıl zor anlar yaşadım ama artık Benfica’da oynamayı sevdiğimi söyleyebilirim” dedi. Lage yönetiminde sürekli olarak ilk 11’de yer alan Kökçü, bu sistemde kendini daha rahat hissettiğini ifade etti.

“Eski Hocam Hakkında Kötü Konuşmak İstemiyorum”

Kendisinin sürekli eski hocası Schmidt ile kıyaslanmasına da değinen Kökçü, “Artık eski teknik direktörüm hakkında kötü söz söylemek istemiyorum, geleceğe odaklanıyorum” diyerek bu konudaki sorulara son noktayı koydu. Ayrıca, takıma ve taraftarlara teşekkür eden milli oyuncu, hedeflerinin lig maçlarına odaklanmak olduğunu belirtti.

Portekiz Basını Kökçü’yü Övdü

Portekiz basını, Benfica’nın Atletico Madrid karşısında elde ettiği farklı galibiyeti bayram havasında değerlendirirken, gecenin kahramanları arasında Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu‘nun olduğunu vurguladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: