Efsanevi Oyuncu Daniel Day-Lewis, Oğlu Ronan İçin Beyazperdeye Dönüyor

Daniel Day-Lewis, oğlu Ronan Day-Lewis’in yöneteceği Anemone filmiyle 7 yıl sonra beyazperdeye dönüyor. Film, aile bağlarının dinamiklerini keşfedecek.

Oscar ödüllü efsanevi oyuncu Daniel Day-Lewis, yedi yıllık bir aranın ardından sinemaya geri dönüyor. Ronan Day-Lewis’in ilk yönetmenlik denemesi olan Anemone adlı filmde, hem başrolü üstlenecek hem de senaryoyu oğlu Ronan ile birlikte kaleme alacak.

Oğlunun İlk Filmi

67 yaşındaki Day-Lewis, sinemadan uzak kaldığı bu süreçte, oğlu Ronan’ın yazıp yönettiği bu projeyle beyazperdeye dönecek. Focus Features ve Brad Pitt’in yapım şirketi Plan B tarafından üretilen film, Anemone, babalar, oğullar ve kardeşler arasındaki karmaşık ilişkileri ve aile bağlarını keşfedecek.

Daniel Day-Lewis’in Geri Dönüşü

Day-Lewis’in en son yer aldığı film, 2017 yapımı Phantom Thread idi. Paul Thomas Anderson’ın yönettiği bu filmle Day-Lewis, En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı almıştı. Anemone, usta aktörün 7 yıl sonra beyazperdeye dönüşünü müjdeleyen proje olacak.

Ronan Day-Lewis’in İlk Yönetmenlik Denemesi

Ronan Day-Lewis, sinemada ilk uzun metrajlı filmi olmasına rağmen, aslında uluslararası çapta başarılı bir ressam. Hong Kong, New York ve Los Angeles’ta açılacak kişisel sergileriyle tanınan Ronan, bu filmle yönetmenlik alanında da kendini kanıtlamaya hazırlanıyor.

web sitesi uygulama / geliştirme: