Brad Pitt Yeniden Baba Olmak İstiyor: Ines de Ramon’la Evlilik Yolunda

Brad Pitt ve sevgilisi Ines de Ramon, ilişkilerini evlilik yoluna taşıyor. Ünlü aktör, yeniden baba olmayı planladığını ve aşkın ona gençlik enerjisi verdiğini söylüyor.

Brad Pitt, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ines de Ramon ile ilişkisini ciddi bir boyuta taşımaya hazırlanıyor. Hollywood’un ünlü yıldızı, yıllardır aradığı aşkı Ines de Ramon’un kollarında buldu ve bu ilişkiyle birlikte hayatına yeni bir yön vermeyi planlıyor. Eylül 2024’te Venedik Film Festivali’nde ilişkisini dünyaya ilan eden çift, yakın çevrelerinin iddialarına göre evliliğe doğru adım atıyor.

Yıllar Sonra Huzuru Buldu

Angelina Jolie ile olan uzun süreli hukuk savaşları ve çocuklarıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle zor zamanlar geçiren Pitt, artık geçmişini geride bırakmış gibi görünüyor. Ines de Ramon’un sakin ve huzurlu kişiliği, Pitt’in hayatında dengeyi yeniden sağlamasına yardımcı oldu. Çift, Şubat 2024’ten beri birlikte yaşıyor ve bu süreç ilişkilerini daha da güçlendirdi.

Evlilik ve Yeniden Baba Olma Planları

Çifte yakın kaynaklar, Pitt’in sadece evlilik değil, aynı zamanda yeniden baba olmayı da istediğini belirtiyor. Daha önce Angelina Jolie ile altı çocuk sahibi olan Pitt, 31 yaşındaki sevgilisiyle bir bebek sahibi olma fikrine sıcak bakıyor. Hatta doğal yollardan çocuk sahibi olamamaları durumunda tüp bebek yöntemini bile düşündüğü iddia ediliyor. Pitt’in bu kararında yakın arkadaşı George Clooney’nin geç yaşta baba olmasının cesaret verici olduğu söyleniyor.

Mutlu Aşk, Gençleştiren Bir Etki

Brad Pitt, 60 yaşına yaklaşmasına rağmen enerjik ve genç hissettiğini ifade ediyor. Yakın çevresi, Pitt’in Ines de Ramon ile yaşadığı mutlu aşkın, ona gençlik enerjisi kazandırdığını belirtiyor. Ünlü aktörün yeniden baba olma konusundaki isteği, hayatındaki bu yeni dönemle uyumlu bir şekilde ilerliyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: