İdil Bilgen Bingöl’de Görevine Başlamadı, Amerika’da Ortaya Çıktı

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen, Bingöl Yayladere ilçesine atanmasına rağmen görevine başlamadı. Bilgen’in Amerika’da olduğu ve bilimsel bir toplantıya katıldığı ortaya çıktı.

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasını kazanan İdil Bilgen, Türkiye’nin yeni güzeli olarak unvanını elde etti. Aynı zamanda doktor olan Bilgen, Bingöl’ün Yayladere ilçesine atanmış olmasına rağmen görevine henüz başlamadı. Bilgen’in Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunduğu ve bu sürede Yayladere’deki görevine başlamadığı ortaya çıktı.

İdil Bilgen Yayladere’de Göreve Başlamadı

Sağlık Bakanlığı’nın 118’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında, Bingöl’ün Yayladere ilçesine doktor olarak atanan İdil Bilgen, görevine başlamamıştı. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden yeni mezun olan Bilgen’in mazeret dilekçesi vermesi için iki aylık bir süresi bulunuyordu, ancak başvuru süresi geçmesine rağmen herhangi bir dilekçe vermediği öğrenildi.

Bilgen, ABD’de Ortaya Çıktı

İdil Bilgen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Amerika Birleşik Devletleri‘nde olduğunu açıkladı. Bilgen, Washington D.C.‘de düzenlenen Amerikan Radyasyon Onkolojisi Derneği’nin (ASTRO) “ASTRO 2024” toplantısına katıldığını belirtti. Paylaşımında, “Katılmaktan onur duyuyorum” ifadesini kullanarak bilimsel çalışmalarına devam ettiğini duyurdu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: