Kerem Aktürkoğlu Çılgınlığı: Harry Potter Temalı Gol Sevinci Avrupa’da Trend

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sadece sahadaki performansıyla değil, gol sevinçleriyle de Avrupa'da gündem oluyor.

Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sadece attığı gollerle değil, gol sevinçleriyle de Avrupa’da büyük yankı uyandırıyor. Benfica’da çıktığı 4 maçta 3 gol ve 2 asist ile harika bir performans sergileyen milli futbolcu, Portekiz basınında manşetlerden inmiyor.

Kerem’in Gol Sevinci Avrupa’da Dikkat Çekiyor

Kerem Aktürkoğlu’nun kullandığı Harry Potter temalı gol sevinci, İsviçre’deki bir maçta dikkat çekti. İsviçre ekibi Servette’nin oyuncusu Dereck Kutesa, Lausanne maçında attığı gol sonrası Kerem’in bu ikonik gol sevincini taklit etti. Kutesa, maç sonrasında yaptığı açıklamada, Harry Potter‘ı çok sevdiğini ve Kerem Aktürkoğlu’nun bu gol sevincini gördüğünde çok beğenerek kendisinin de yapmak istediğini belirtti.

Servette kulübü de bu gol sevincini ve Kutesa’nın açıklamalarını sosyal medya hesabında paylaşarak Kerem Aktürkoğlu’nu etiketledi. Bu sürpriz paylaşım, futbol dünyasında büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: