Güzel Aşklar Diyarı Setinde Şok: Kostüm Asistanı Köprüden Atladı

"Güzel Aşklar Diyarı" dizisinin setinde korkunç bir olay yaşandı. Kostüm asistanı Melek Üstündağ, set ekibiyle vedalaşıp köprüden atladı

Ürgüp’te çekimleri yapılan ve bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinin setinde korkunç bir olay yaşandı. Dizinin kostüm asistanı olarak görev yapan Melek Üstündağ, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle intihar girişiminde bulundu. Olay, dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından meydana geldi.

Set Ekibiyle Vedalaştı, Köprüden Atladı

Başrollerinde Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kostüm biriminde asistan olarak çalışan Üstündağ’ın, bir haftadır sette çalıştığı öğrenildi. Üç gün önce çekimlerin bitmesinin ardından set ekibiyle vedalaşan Üstündağ, set aracından inerek kendini bir köprüden aşağı bıraktı. Ağır yaralanan Üstündağ, hastaneye kaldırıldı ve şu an yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Psikolojik Sorunlar ve İntihar Girişimi

Üstündağ’ın bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ve ilaç tedavisi gördüğü iddia ediliyor. Set ekibi ve oyuncular, yaşanan bu beklenmedik olay karşısında büyük bir şok geçirirken, Üstündağ’ın sağlık durumu yakından takip ediliyor. Yoğun bakımda tedavisi süren genç kadının durumu ciddiyetini koruyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: