Bülent Ersoy: “Cenazeme Kimse Gelmesin, Kendi Başıma Giderim”

Bülent Ersoy, vefasızlıkla ilgili "Cenazeme kimse gelmesin" açıklamasıyla gündeme geldi ve Sezen Aksu'nun sahneye dönüşünü destekledi.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, son dönemde sanat dünyasında yaşanan kayıplar ve vefa eksikliği üzerine dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Antalya’da ağız ve diş bakımı için bulunan Ersoy, akşam yemeği için gittiği restoranda büyük ilgiyle karşılandı. Restorana girişte alkışlarla karşılanan sanatçı, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Vefasızlık Hayat Boyu Sürüyor”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, sanatçılar arasındaki vefa eksikliğine dair sorulan bir soruya çarpıcı bir yanıt verdi:
“Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum ve cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim” dedi. Bu açıklamasıyla sanatçının yalnızlığı ve vefasızlık karşısındaki duruşu bir kez daha gündeme geldi.

Sezen Aksu’ya Desteği

Sezen Aksu’nun sahnelere dönme olasılığı üzerine de konuşan Bülent Ersoy, sanatçıya olan sevgisini dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Vallahi çok sevindim. Çünkü onun yokluğu büyük eksiklik. Türkiye’nin en iyi seslerinden biridir. Öyle güzel alaturka okur ki anlatamam. Çok değerli bir sanatçı olduğu kadar, çok iyi bir arkadaştır, çok iyi bir dosttur ve çok iyi bir insandır. Sanatı adına insanların onu öyle canlı canlı, hissederek dinlemesi lazım. Güzel bir karar almış. İlk konserinde ben en öndeyim. Zangoç gibi.”

“Son Ana Kadar Sahnede Olacağım”

Ersoy, sahnelere ara verip vermeyeceği sorusuna ise kesin bir yanıt vererek, “Asla, hiç öyle bir şey düşünmedim. Ben biraz yüzsüzüm. Son anıma kadar sahnede olacağım” dedi. Bu sözleriyle, sahneye ve sanatına olan bağlılığını bir kez daha vurgulayan Ersoy, hayranlarına sanatla dolu bir yaşam sürdüreceğinin sinyalini verdi.

Bu açıklamalarıyla Bülent Ersoy, hem sanat dünyasındaki vefasızlıklara dikkat çekerken hem de Sezen Aksu’ya olan desteğini dile getirerek sanat hayatına olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: