Kristen Bell ve Ryan Hansen’ın Netflix’teki Sürpriz Buluşması Heyecan Yarattı

Veronica Mars hayranları, Kristen Bell ve Ryan Hansen'ın Netflix dizisi Nobody Wants This'te yeniden bir araya gelmesine büyük bir coşkuyla tepki verdi.

Veronica Mars dizisinin hayranları, Kristen Bell ve Ryan Hansen‘ın Netflix’in yeni romantik komedi dizisi Nobody Wants This‘te sürpriz bir şekilde yeniden bir araya gelmesiyle büyük bir heyecan yaşadı. Dizide Kristen Bell, Adam Brody’nin canlandırdığı haham Noah‘ya beklenmedik bir şekilde aşık olan cinsellik konulu podcast sunucusu Joanne rolünü canlandırıyor.

Netflix’in, 18 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirttiği dizinin konusu şu şekilde özetleniyor: “Agnostik bir podcast sunucusu ve sevgilisinden yeni ayrılmış bir haham aşık olur. Farklı yaşam tarzları ve ailelerine rağmen bu ilişki sürecek mi?”

Veronica Mars Hayranlarına Sürpriz Kameo

Dizinin üçüncü bölümü olan Either Aura‘da Kristen Bell’in karakteri Joanne, eski sevgilisi Kyle‘ı telefonla arıyor ve telefonu açan kişinin, Veronica Mars’ta Bell ile birlikte rol alan Ryan Hansen olduğu ortaya çıkıyor. Hansen’ın bu sürpriz kameosu, 2004-2007 yılları arasında Veronica Mars dizisinde Bell’in canlandırdığı Veronica karakteri ile Hansen’ın oynadığı Dick Casablancas karakterinin hayranları için nostaljik bir an yaşattı.

Hayranlar Sosyal Medyada Coştu

Veronica Mars hayranları, sosyal medyada bu buluşmayı büyük bir heyecanla karşıladı. Hayranlar arasında en çok dikkat çeken yorumlardan biri, “Ryan Hansen’ın her zamanki gibi mükemmel bir kameosu var” şeklindeydi. Bir başka hayran ise, “Veronica Mars’ın yıldızlarının Nobody Wants This’te yeniden bir araya gelmesi mi? Yok artık!” diye yazdı.

Veronica Mars’ın başka bir hayranı da, Hansen’ın canlandırdığı karakterlerle eğlenerek, “Dangalak bir karaktere ihtiyacımız olduğunda Ryan Hansen’ı çağırmalarına bayılıyorum” yorumunda bulundu. Bir diğer izleyici ise, “Her şeyde hep aynı karakteri oynamasına hastayım” diyerek Hansen’ın karakteristiğini öne çıkardı.

Veronica Mars’tan Gelen Miras

Kaliforniya’da geçen Veronica Mars dizisi, en yakın arkadaşının öldürülmesinin ardından özel dedektiflik yapmaya başlayan genç bir kızın hikayesini anlatıyordu. Percy Daggs III, Teddy Dunn, Jason Dohring ve Tessa Thompson gibi isimlerin de yer aldığı dizi, 2007 yılında iptal edilmişti. Ancak dizinin sadık hayranları finansman kampanyası başlatarak 6 milyon dolar topladı ve 2014 yılında Veronica Mars filmi gösterime girdi.

İkinci Sezon İhtimali

Nobody Wants This dizisinin yaratıcısı ve yönetici yapımcısı Erin Foster, dizinin beğeni toplamasının ardından ikinci sezon ihtimaline dair olumlu sinyaller verdi. IndieWire‘a verdiği röportajda Foster, “Gerçekten olumlu tepkiler alıyoruz. Bu yüzden de olası bir ikinci sezonla ilgili konuşmaların kesinlikle başladığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

26 Eylül 2024 tarihinde Netflix’te yayına giren Nobody Wants This, halen platformda izlenebilir.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: