Okan Buruk’tan Osimhen Kararı: Yıldız İsim Riske Edilmeyecek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlık yaşayan Victor Osimhen’i UEFA Avrupa Ligi'nde riske etmeyerek, oyuncuyu Alanyaspor maçına saklamayı planlıyor.

Galatasaray’ın yıldız santrforu Victor Osimhen, Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa karşısında gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Karşılaşmada 2 gol atan Osimhen, ilk yarının sonlarında yaşadığı adale sakatlığı nedeniyle ikinci yarıya çıkamadı. Ancak oyuncunun sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi.

Okan Buruk’tan Osimhen Kararı

Maç sonrası yaptığı açıklamada, ciddi bir sakatlığı olmadığını belirten Osimhen için Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, oyuncuyu riske etmek istemiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Rigas Skola ile oynanacak maçta, Buruk’un Osimhen’i ilk 11’de başlatmayacağı ve oyuncuyu Alanyaspor karşılaşmasına saklayacağı öğrenildi.

Osimhen’in Galatasaray Performansı

Osimhen, Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 4 maçta toplam 303 dakika süre buldu. Nijeryalı oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 3 asist yaparak takıma önemli katkı sağladı. Teknik ekip, yıldız futbolcunun sakatlığının nüksetmemesi için tedbirli davranmayı tercih ediyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: