Vedat Milor’dan Yeni Menemen Tartışması: Beyaz Peynir Eklenir mi Eklenmez mi?

Vedat Milor, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla menemenin üstüne beyaz peynir eklenip eklenmeyeceği sorusunu gündeme getirdi. Tartışma büyük ilgi gördü.

Ünlü yemek yazarı Vedat Milor, sosyal medyada yaptığı son paylaşımla menemen tartışmalarını bir adım ileri taşıdı. Milor, bu sefer takipçilerine “Menemenin üstüne beyaz peynir ufalanır mı ufalanmaz mı?” sorusunu yöneltti.

Menemeni Nasıl Seversiniz?

Daha önce başlayan soğanlı mı, soğansız mı? menemen tartışması hala devam ederken, Milor bu kez beyaz peynirle ilgili bir soru yönelterek yeni bir tartışma başlattı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Milor, “Bugün tarihi bir gün. Eşim menemen yapmayı öğreniyor. Soğanlı mı soğansız mı? Kuru soğan var, taze soğan var, dereotu var, maydanoz var. Bir yumurta, bol domates,” ifadelerini kullandı.

Ardından, Milor beyaz peynirin menemene eklenip eklenmeyeceği konusunda takipçilerine şu soruyu sordu: “Ben beyaz peynirli seviyorum. Peki menemen beyaz peynirli mi olmalı yoksa beyaz peynirsiz mi?

Takipçilerden Yoğun Katılım

Milor’un bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi menemenin nasıl olması gerektiğine dair yorumlarda bulundu. Menemen üzerine yapılan bu yeni tartışma, soğanlı mı soğansız mı sorusunun yanında beyaz peynirli alternatifin de gündeme gelmesine yol açtı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: