Nihat Kahveci’den Jelert’e Sert Sözler: “İlk Uçakla Yollasınlar!”

Nihat Kahveci, Galatasaray’ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçta Elias Jelert’i sert sözlerle eleştirdi. Kahveci, "Jelert, Galatasaray’ın oyuncusu değil" dedi.

Ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray’ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Sert eleştirilerde bulunan Kahveci, özellikle Elias Jelert’i hedef aldı. Jelert’in performansını yetersiz bulduğunu belirten Kahveci, futbolcunun Galatasaray seviyesinde olmadığını söyledi.

“Jelert Galatasaray’ın Oyuncusu Değil”

Kahveci, Jelert hakkında “Kolay kolay kimseye böyle demem ama Jelert için bilet baksınlar, ilk uçakla yollasınlar. Galatasaray’ın oyuncusu değil, bu seviyenin oyuncusu değil” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Jelert’in ayrılığının Galatasaray taraftarını üzmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Kasımpaşa’nın Tarihi Dönüşü

Kahveci, maçın Galatasaray adına rehavete kapılmakla kaybedildiğini belirtirken, Kasımpaşa’nın 3-0 geriden gelip 3-3 yapmasını “tarihi bir geri dönüş” olarak nitelendirdi ve Kasımpaşa’nın mücadelesini tebrik etti.

Okan Buruk’un Tercihleri Eleştirildi

Okan Buruk’un oyuncu tercihlerini eleştiren Kahveci, özellikle Lucas Torreira’nın neden oyuna alınmadığını sorguladı. Buruk’un bazı oyuncu değişikliklerini doğru bulmasına rağmen, oyunun kontrolünü kaybettiği anlarda Torreira’nın sahada olması gerektiğini savundu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: