Ekol TV Sunucusu Pınar Işık Ardor’un Oğlu İstanbul’da Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Gazeteci Pınar Işık Ardor'un oğlu, İstanbul'da bir parkta bıçaklı saldırıya uğradı. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul’da bir parkta iki genç, bıçaklı saldırıya uğradı. Gençlerden birinin gazeteci ve Ekol TV sunucusu Pınar Işık Ardor’un oğlu olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Pınar Işık Ardor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oğlunun evlerinin yanındaki parkta hiç tanımadıkları iki kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını belirtti. Ardor, oğlunun ameliyata alındığını ve durumunun iyi olduğunu da ifade etti.

Saldırı sonrası her iki genç de tıbbi müdahaleye alındı. Olayın ardından saldırganların yakalanması için polis geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Saldırı haberi, gazeteci Barış Yarkadaş tarafından da şu sözlerle duyuruldu:
“ŞİDDET KOL GEZİYOR! Dün gece İstanbul’da yine şiddet vardı. Ekol TV program sunucusu Pınar Işık Ardor’un oğlu ve bir arkadaşı, parkta otururken bıçaklı saldırıya uğradı. Gençlerin ikisine de tıbbi müdahale yapıldı. Polis fail ya da failleri arıyor. Genç kardeşlerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, fail ya da faillerin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: