Teşkilat Dizisinde Altay ve Neslihan Karşı Karşıya Geliyor

Teşkilat, "Altay’dan Tuna’ya" isimli yüz on üçüncü bölümüyle 29 Eylül Pazar günü TRT 1'de ekrana geliyor. Altay, kız kardeşinin hayatta olduğu ihtimaliyle tehlikeli bir göreve atılıyor.

TRT 1’de yayınlanan ve her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, 29 Eylül Pazar günü saat 20.00’de yüz on üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor. Beşinci sezona güçlü bir giriş yaparak Tolga Sarıtaş’ı kadrosuna dahil eden dizinin yeni bölümünde izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor. İşte detaylar:

Altay, kız kardeşinin hayatta olma ihtimalini öğrenince gözünü karartır ve bu bilgiye ulaşmak için Makinist’i tehdit eder. Ancak, Makinist’in söylediklerinin bir oyun olduğuna inanan Neslihan endişelenir. Altay’ın, söz konusu kardeşi olduğunda ne kadar ileri gidebileceğini bilen Neslihan, onunla karşı karşıya gelir.

Bu sırada, görevini başarıyla tamamlayan Korkut, Hamdi’nin evine yerleşir. Korkut, adımlarını dikkatle atarken sürekli olarak durumunu rapor etmektedir.

Neslihan ve ekibi çalınan bir çantanın peşindeyken, düşmanlar da bu çantayı açacak şifreyi bulmaya çalışır. Altay, kız kardeşiyle ilgili gerçeği öğrenmeye çalışırken kendini büyük bir tehlikenin içinde bulacaktır.

Teşkilat Altay’dan Tuna’ya, yüz on üçüncü bölümüyle 29 Eylül Pazar günü saat 20.00’de TRT 1‘de ekrana gelecek.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: