Sumru’nun İmparatorluğu Yıkılmaya Başlıyor:Siyah Kalp’te Gerilim Artıyor

Siyah Kalp dizisinde Sumru'nun imparatorluğu yıkılmaya başlıyor! 4. bölümde Sumru, Nuh ve Melek tarafından köşeye sıkıştırılacak.

Perşembe akşamları Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşan Siyah Kalp dizisi, her geçen bölümde başarısını katlayarak ilerliyor. Üç bölümü yayınlanan dizi, hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırmayı başardı. Peki, merakla beklenen 4. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar:

Sumru’nun İmparatorluğu Yıkılmaya Başlıyor

Sumru Şansalan’ın imparatorluğu, 4. bölümde yavaş yavaş yıkılmaya doğru gidiyor. Nuh ve Melek, Sumru‘yu köşeye sıkıştırarak onun sakladığı gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışacak. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Sumru’nun gittikçe zor bir duruma düştüğü ve olayların daha da karmaşık bir hale geldiği görülüyor. Öte yandan, Harika, Sevilay‘ın kına gecesinde yaptığı sürprizle ortalığı karıştıracak.

Tahsin ve Samet Karşı Karşıya

Tahsin Yenişehirli, düşmanlarına bir adım daha yaklaşırken, Samet Şansalan ile tanışacak. Bu karşılaşma dizinin gidişatını büyük ölçüde etkileyecek gibi görünüyor. Ayrıca, Sevilay ile Nuh‘un giderek artan yakınlığı da dikkat çekiyor.

Nuh ve Melek Gerçeklerin Peşinde

Sumru’nun sakladığı büyük sırrı açığa çıkarmak için Nuh ve Melek büyük bir çaba sarf ediyor. İzleyiciler, bu gerçeğin ne olduğu ve nasıl ortaya çıkacağı konusunda büyük bir merak içindeler.

Dizi Kadrosu

Dizinin güçlü kadrosunda, Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Siyah Kalp, merakla beklenen 4. yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek!

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: