Bahar’da Aşk Rüzgarları: Bahar ile Evren’in Büyülü Anları

Demet Evgar’ın başrolünde olduğu “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisinin 18. bölümünde Bahar ve Evren arasında büyülü anlar yaşanacak.

Show TV’de ekrana gelen ve MF Yapım imzalı “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi, her geçen bölümde izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Demet Evgar’ın güçlü performansı ile dikkat çeken dizinin, 18. yeni bölümü 1 Ekim Salı akşamı izleyiciyle buluşacak. Bu bölümde Bahar ve Evren’in arasındaki özel anlara tanıklık edeceksiniz. İşte bölümden tüm detaylar:

Bahar ve Evren Arasındaki Büyüleyici An

Yeni bölümde, Bahar ve Evren’in birbirlerine daha da yakınlaşmaları, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Ancak bu büyüleyici anlara tanık olan Timur, öfkesiyle olayları karmaşık hale getirecek ve kendisini çıkmaz bir duruma sokacaktır. Bahar, bu süreçte Seren’in hamilelik haberini gizlemeye çalışırken, aynı zamanda Evren ile ilişkisine devam etmeye çalışacak.

Timur ve Süreyya’nın Beklenmedik Birliği

İzleyiciler, Timur ve Süreyya’nın ortak bir noktada buluştuklarına tanıklık edecek. Bu birliktelik kaderin eğlenceli bir cilvesi olacak. Dizinin dinamik hikayesi, bu iki karakterin bir araya gelmesiyle daha da renkli hale gelecek.

Hastanede Sürpriz Burs Gelişmesi

Diğer yandan hastanede heyecanla beklenen bir başka olay yaşanacak. İngiltere’ye gidecek asistanın kim olacağı merak konusu olurken, bursun sürpriz bir isme çıkması işleri daha da karmaşıklaştıracak. Yapılan kutlama ise yeni açmazlara ve sürpriz gelişmelere gebe olacak.

Dizinin Oyuncu Kadrosu

Dizinin zengin oyuncu kadrosunda Demet Evgar (Bahar), Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Büşra Pekin (Süreyya), Ecem Özkaya (Rengin), Elçin Afacan (Eylem), Füsun Demirel (Gülçiçek), Elit Andaç Çam (Çağla), Demirhan Demircioğlu (Aziz Uras), Nil Sude Albayrak (Seren), Alisa Sezen Sever (Umay), Hasan Şahintürk (Reha), Sena Mia Kalıp (Parla) ve Hatice Aslan (Nevra) yer alıyor.

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?”, 18. bölümüyle 1 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: