Katil Bebek Chucky Ekranlara Veda Etti: “Ancak Her Zaman Geri Döner”

Chucky dizisinin yaratıcısı Don Mancini, katil bebek Chucky'nin dördüncü sezonla geri dönmeyeceğini açıkladı. Mancini, üç sezonun ardından Chucky'nin yeniden beyazperdede olabileceğini belirtti.

1988 yapımı Çocuk Oyunu (Child’s Play) ile başlayan ve korku sinemasının ikonik figürlerinden biri haline gelen Chucky, diziseverlere kötü haberle geri döndü. Karakterin yaratıcısı Don Mancini, Chucky’nin dizi macerasının şimdilik sona erdiğini duyurdu. 61 yaşındaki yönetmen, dördüncü sezonun geri dönmeyeceğini açıkladı ve şu ifadeleri kullandı:

“Chucky’nin dördüncü sezonla geri dönmeyeceği haberini vermekten dolayı üzgünüm. Ancak sahip olduğumuz üç müthiş yıldan dolayı da minnettarım. UCP/SYFY/Peacock/Eat the Cat, muhteşem oyuncular, Toronto merkezli ekip (işlerinde en iyiler) ve son olarak harika izleyicilerimize büyük bir kucaklama. Chucky geri dönecek! HER ZAMAN geri döner.”

Chucky’nin Yeniden Doğuşu

Mancini, Chucky’yi yeniden beyazperdede görmeyi umduğunu belirtmişti. Korku-komedi türünde büyük bir kitleye ulaşan Chucky, ABD’de Syfy ve USA Network kanallarında yayınlanan dizisiyle 2021 yılında ekranlara geri dönmüştü. Dizi, kasabayı kaosa sürükleyen şeytani oyuncak bebek Chucky’nin cinayetlerini ve bu sırada ortaya çıkan gizli sırları konu alıyordu.

Dizinin üçüncü sezonu, 2023 yılında iki kısım halinde yayımlandı. İlk bölümler Ekim 2023’te ekranlara gelirken, sezonun geri kalanı ise Mayıs 2024’te seyirciyle buluşmuştu. Üç sezon boyunca güçlü eleştiriler alan dizi, Rotten Tomatoes sitesinde 93 puanlık başarı elde etti.

Eleştirmenlerden Övgüler

Dizinin kanlı ve şiddetli sahneleri eleştirmenler tarafından dikkat çekici bulunurken, The Hollywood Reporter’dan Daniel Fienberg şu yorumda bulundu:

Şiddet kanlı bir şekilde var ama vahşi değil. Her zaman bu seriyi korkunçtan çok komik bulmuşumdur ve bu dizide de aynı yaklaşım sürdürülüyor.”

Chucky’nin Dönüşü Ne Zaman?

Chucky’nin dizi formatında geri dönüp dönmeyeceği henüz belirsiz olsa da, Don Mancini‘nin açıklamaları, hayranlarına ileride bir sinema filmi sürprizinin gelebileceğini gösteriyor. Chucky, geçmişte olduğu gibi bir kez daha ekranlara dönmeyi başarabilir. Katil bebek Chucky her ne kadar şu anlık veda etmiş olsa da, korku dünyasındaki yeri her zaman kalıcı olacak gibi görünüyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: