Murat Boz’dan Annesine Teşekkür: “Kayahan’ın Şarkısıyla Beni Keşfetti”

Murat Boz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleştirdiği konserde annesine "Beni sen keşfettin" diyerek duygusal bir an yaşattı. Boz, evlilik hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleştirdiği konserde sevenleriyle buluştu. Jolly Joker organizasyonuyla düzenlenen bu özel gecede Boz, sahnede annesi Ayşe Nedret Boz’a duygusal bir teşekkür ederek “Beni sen keşfettin” dedi ve annesinin elini öptü.

“Annem Beni Kayahan’ın Şarkısıyla Keşfetti”

Müzik kariyerine başlamasında annesinin önemli bir rol oynadığını belirten Murat Boz, “Annem beni Kayahan’ın ‘Yemin Ettim’ şarkısıyla keşfetti. Bu şarkı senin için anneciğim,” diyerek annesine sahneden özel bir selam gönderdi. Boz, konser boyunca hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

“Evliliğe Karşı Değilim, Ama Bu İş İstemekle Olmaz”

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Boz, evlilik ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Boz, “Evliliğe karşı değilim, ancak bu iş istemekle olmuyor. Ömür geçireceğiniz insanı bulmak mesele. O kişiyi bulana kadar evlenmeyi düşünmüyorum,” dedi.

İbrahim Büyükak ve Ezgi Mola’dan Destek

Murat Boz’un konserini izlemeye gelenler arasında ünlü oyuncular İbrahim Büyükak ve Ezgi Mola da vardı. İbrahim Büyükak, eğlenceli bir dille sahne arkasındaki dans performanslarına atıfta bulunarak, “Herkesin önüne geçeceğiz, havamızı yapacağız,” diyerek esprili bir açıklama yaptı.

Ezgi Mola ise annelikle ilgili duygularını dile getirerek, “Annelik benim için Can’la arşa çıktı. Hiçbir tarafı zor değil,” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: