Mourinho’nun Osayi-Samuel Kararı: Antalyaspor Maçında İlk 11’de

Fenerbahçe, Antalyaspor maçı için hazırlanırken Jose Mourinho, Osayi-Samuel'e ilk 11'de yer verecek. Union SG maçında kırmızı kart gören futbolcu, Antalyaspor karşısında Mert Müldür’ün yerine sahaya çıkabilir.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor‘a konuk olmaya hazırlanıyor. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan sarı-lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmak için bu karşılaşmayı mutlak kazanma hedefinde. Jose Mourinho, bu kritik maçta sağ bek tercihi konusunda önemli bir karar aldı.

Osayi-Samuel İlk 11’e Dönüyor

Avrupa Ligi’ndeki Union SG maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan ve kısa süre önce sahalara dönen Osayi-Samuel, bu kez teknik direktör Jose Mourinho tarafından Antalyaspor maçında ilk 11’de şans bulmaya hazırlanıyor. Fanatik’te yer alan habere göre, Mourinho’nun, Nijeryalı oyuncuya yeniden güvenerek Mert Müldür‘ün yerine sahaya süreceği ifade ediliyor.

Union SG Maçındaki Performansı

Osayi-Samuel, Union SG maçında vurduğu topun rakibe çarpmasıyla takımına bir gol kazandırmıştı. Ancak, kısa süre sonra penaltıya sebebiyet vererek kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Bu olay sonrası teknik ekip, Osayi-Samuel’e moral vererek oyuncusunun motivasyonunu yükseltti. Mourinho’nun, Akdeniz ekibine karşı oynanacak bu maçta Osayi-Samuel‘e şans vererek yeniden formayı teslim edeceği belirtiliyor.

Osayi-Samuel’in Bu Sezonki Performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 maça çıkan Osayi-Samuel, toplamda 371 dakika sahada kaldı. Antalyaspor karşısında ilk 11’de yer alacak olan Nijeryalı futbolcu, Mourinho’nun kritik kararlarıyla Fenerbahçe’nin savunmasında önemli bir rol üstlenecek.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: