Bir Gece Masalı’ndan Sosyal Medya Fırtınası: YouTube’da Rekor, X’te Trend

Bir Gece Masalı, YouTube’da rekor kırdı. 4. bölüm 5 milyon izlenmeye ulaştı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan ile Cihan Çalışkantürk’ün yazdığı NGM’nin imzasını taşıyan ve ATV’de yayınlandığı ilk günden itibaren milyonları ekran başına toplayan yeni dizi Bir Gece Masalı, YouTube’da da rekor kırıyor.

3 Eylül’de yayına girdiğinden bu yana haftalık reyting listelerinde tüm kişilerde yeni sezonun en çok izlenen dizisi olan Bir Gece Masalı, geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan 4. bölümüyle bir günde yaklaşık 5 milyon izlenmeye ulaştı.

Sosyal medyada da yüksek paylaşım rakamlarıyla trendlere giren dizi, heyecan dolu gelişmeleriyle izleyicileri ekran başına kilitledi.

Diziye dair gelişmeler, X platformunda yoğun bir şekilde paylaşılıyor. Hayranlar, diziyle ilgili olumlu yorumlar yaparken, özellikle yurt dışındaki Bir Gece Masalı hayranlarının ilgisi giderek artıyor.

Ayrıca Instagram’da diziyle ilgili sayfalar açılıyor ve dünyanın farklı yerlerinden hayranlar, farklı kültürlerden gelerek fan sayfalarında bir araya geliyorlar.

Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan ve Nazan Diper gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Bir Gece Masalı, sürpriz gelişmelerle her salı akşamı ATV’de izleyicileriyle buluşuyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: