Kuruluş Osman’da Yeni Bir Çağ: Altıncı Sezon Büyük Sürprizlerle Geliyor

Fenomen dizi "Kuruluş Osman", 2 Ekim Çarşamba akşamı altıncı sezonuyla atv ekranlarında başlıyor. Yeni karakterler ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri büyüleyecek.

Türkiye’de yayınlandığı beş sezonda reyting rekorları kıran ve dünya çapında 110 ülkede yaklaşık iki milyar izleyiciye ulaşan fenomen dizi “Kuruluş Osman”, altıncı sezonuyla 2 Ekim Çarşamba akşamı atv ekranlarına dönüyor. Dizi, zengin prodüksiyon kalitesi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Güçlü Kadro ve Merak Uyandıran Hikaye

165. Bölüm tanıtımında, başrolde Burak Özçivit’in canlandırdığı Osman Bey’in yeni mücadeleleri dikkat çekerken, Bala Hatun’un (Özge Törer) mezar kazdığı sahne izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Tanıtımda ayrıca Karesi Bey (Ali Sürmeli) ve Komutan Lucas (Özgür Çevik) ile yaşanan çatışmaların ipuçları yer aldı.

Yeni Sezonun Sürpriz Karakterleri ve Dünyası

Dizinin yeni sezonunda, hikayeye katılan yeni karakterler ve dekorlarıyla yepyeni bir dünya yaratıldı. Altıncı sezonda yer alan oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Özge Törer, Ali Sürmeli, Özgür Çevik gibi isimlerin yanı sıra Emre Bey, Çağrı Şensoy, Buçe Buse Kahraman ve Ekin Mert Daymaz gibi yeni yüzler de yer alıyor.

Osman Bey’in Durdurulamaz Yükselişi

Yeni sezonda Osmanlı Devleti’nin doğuşu ve Osman Bey’in liderliğindeki destansı yolculuk konu alınacak. Osman Bey, çevresindeki beyleri himayesi altına alarak, devleti kurma yolunda ilerliyor. Ancak karşısında güçlü düşmanlar var: Karesi Bey, Bizans İmparatoru ve son şansı olarak kenetleneceği Komutan Lucas.

Dizi, yine Çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya ve izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam edecek. “Kuruluş Osman”, 2 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00’de atv ekranlarında yeni sezonuyla izleyicileriyle buluşacak.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: