The Last of Us 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı: 2025’te Büyük Geri Dönüş!

The Last of Us'ın 2. sezon fragmanı yayınlandı ve beklentileri artırdı. Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in başrolde olduğu dizinin yeni bölümleri 2025’te yayınlanacak.

HBO’nun popüler dizisi The Last of Us, çok yakında 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Heyecanla beklenen yeni sezon için yayınlanan fragman, serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Max platformunda paylaşılan fragmanda, aksiyon ve dram dolu sahneler dikkat çekti.

2. Sezonda Neler Olacak?

The Last of Us 2. sezonu, Naughty Dog tarafından geliştirilen 2020 yapımı The Last of Us Part 2 oyunundan uyarlama olarak ekranlara taşınacak. Fragmanda, tanıdık karakterlerin geri döndüğünü ve yeni yüzlerin hikayeye katıldığını görüyoruz. Başrollerde Pedro Pascal (Joel) ve Bella Ramsey (Ellie) yeniden karşımıza çıkarken, oyuncu kadrosuna Jeffrey Wright, Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Gabriel Luna, Young Mazino, Taty Gabrielle, Danny Ramirez, Ariela Barer ve Spencer Lord gibi yeni isimler de katılıyor.

Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin 2. sezonu için henüz net bir yayın tarihi verilmedi, ancak 2025 yılında izleyicilerle buluşması planlanıyor. Şu anda dizinin 1. sezonunu izlemek isteyenler, BluTV platformundan bölümlere erişebilir ve aynı şekilde 2. sezonun da BluTV’de yayınlanması bekleniyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: