Hakan Kurtaş’tan Evlilik Sorularına Cevap: “Birbirimizi Sevmenin Keyfini Çıkarıyoruz”

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş’ın aşkı, evlilik söylentilerine rağmen devam ediyor. Hakan Kurtaş, iddialara net bir yanıt vererek, şu an evlilik düşünmediklerini belirtti.

Bir süredir gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Birce Akalay ve Hakan Kurtaş çifti, magazin dünyasında evlilik iddialarıyla gündemdeydi. Ancak, Hakan Kurtaş bu söylentilere son noktayı koydu. Bir etkinlikte basının sorduğu “Birce Akalay’a evlilik teklif ettiğiniz ve ekim ayında nikah masasına oturacağınız doğru mu?” sorusuna yanıt veren Kurtaş, “Birbirini sevmek çok güzel, çok eşsiz bir şey. Evlilik gibi kıymetli konular, yani ağza sakız edilmeyecek kadar önemli konular” diyerek konuyu kapattı. Henüz evlilik teklifi yapmadığını belirten Kurtaş, şu an sadece ilişkilerinin tadını çıkardıklarını ifade etti.

Birce Akalay, son olarak Mezarlık dizisinin 2. sezonu için kamera karşısına geçti ve oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Hakan Kurtaş’ın Akalay’ın doğum günü için yaptığı romantik sosyal medya paylaşımı ise çiftin birbirine olan sevgisini gözler önüne serdi. Kurtaş, paylaşımında “İyi ki doğdun sevgilim. Hep yanında yanan kalpli serserin” ifadelerini kullanırken, Akalay da bu paylaşıma kayıtsız kalmayarak “İyi ki geldin” cevabını vermişti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: