Beşiktaşlı Futbolcuya Sneijder’den Ağır Sözler: “Kendinden Utanmalı”

Wesley Sneijder, Ajax’ın Beşiktaş’ı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Beşiktaşlı Arthur Masuaku'ya sert eleştirilerde bulundu: "Kendinden utanmalı."

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Wesley Sneijder, UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax’ın Beşiktaş’ı 4-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Hollandalı yıldız, Beşiktaşlı futbolcuların kötü performansını eleştirerek özellikle Arthur Masuaku‘ya sert eleştirilerde bulundu. Sneijder’in “Kendinden utanmalı” sözleri futbol dünyasında dikkat çekti.

Sneijder, Hollanda’nın spor kanalı Ziggo Sport‘ta yaptığı değerlendirmede, Ajax’ın performansını överken Beşiktaş’ın ikinci yarıda ciddi anlamda çözülme yaşadığını belirtti. “Beşiktaş ikinci yarıda adeta kağıttan bir ev gibi çöktü ve Ajax geniş alanlar buldu. Maç 6-0, 7-0 bitebilirdi,” dedi. Ayrıca Fitz-Jim‘in performansını da öven Sneijder, onu maçın adamı olarak nitelendirdi.

Sneijder’den Masuaku’ya Sert Eleştiri

Sneijder, maçta özellikle Arthur Masuaku‘nun performansını sert bir dille eleştirerek, “Masuaku’nun oyununa bakarak kendinden utanması gerektiğini düşünüyorum. Sanırım yarın Giovanni van Bronckhorst tarafından uyarılacaktır,” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: