Mansur Yavaş: “Adaylık Gündemimizde Yok, Ülkenin Gerçek Sorunları Var”

Mansur Yavaş, adaylık tartışmalarına tepki göstererek bu konunun gündemde olmadığını ve ülkenin gerçek sorunlarının göz ardı edildiğini belirtti. İmamoğlu'na açılan davaların siyasi kumpas olduğunu vurguladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi’nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı ve adaylık tartışmalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yavaş, gündemde adaylık tartışmalarının olmadığını belirterek, ülkenin gerçek sorunlarının arka plana atıldığını söyledi.

“Gündemi Unutturuyorlar”

Yavaş, adaylık iddialarının gereksiz olduğunu belirterek, “Hem hükümeti eleştirip hem de hükümete hizmet edecek tartışmalar yaratıyorlar. Ülkenin tek gündemi, emeklilerin durumu ve dar gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı zorluklar” dedi. Yavaş ayrıca, CHP’nin kendisini aday göstermesi halinde aday olacağını söyledi.

“İmamoğlu’na Açılan Davalar Siyasi Kumpas”

Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu‘na açılan davalar hakkında da konuşarak, bu davaların siyasi kumpas olduğunu belirtti. “Ekrem Bey’in sonuna kadar yanında olacağız” diyen Yavaş, partinin kurallarına uygun olarak işlerine devam ettiklerini vurguladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: