Nihat Kahveci: “Osimhen, ‘Ben 100 Milyonluk Oyuncuyum’ Demiyor, Mücadelesini Veriyor”

Nihat Kahveci, Galatasaray’ın PAOK galibiyetini değerlendirirken, "Osimhen, 'Ben 100 milyonluk oyuncuyum' demiyor, her anlamda sahada mücadelesini veriyor" dedi.

Nihat Kahveci, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde PAOK’u 3-1 mağlup ettiği maçı Kontraspor’da değerlendirdi. Galatasaray’ın performansını överken, Kahveci’nin dile getirdiği Osimhen ile ilgili iddialar dikkat çekti.

“Günay Muhteşem Oynadı”

Nihat Kahveci, Galatasaray kalecisi Günay Güvenç‘in performansını övdü ve “Muslera’nın yedeği olmak kolay değil. İlk yarıda çıkardığı kritik toplar vardı. Kendini hazır tuttuğu için tebrik ediyorum” dedi.

Taraftarlara Övgü: “İstanbul’u Gösterdik”

Kahveci, Galatasaray taraftarlarına da övgülerde bulunarak, “PAOK, ‘Konstantinopolis’e geliyoruz’ dedi ama İstanbul’u gösterdik. Taraftar muhteşemdi, Galatasaray çok iyiydi. Bütün Galatasaraylılar şu anda gurur duyuyor, ben de gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Osimhen’in Mücadelesi ve Bitiricilik Problemi

Victor Osimhen‘in özverili mücadelesine dikkat çeken Kahveci, “Osimhen ‘Ben 100 milyon euroluk oyuncuyum’ demiyor, her anlamda sahada mücadele ediyor. Eğer bitiricilik sorununu çözerse, Galatasaray maçlarını farklı kazanarak yoluna devam eder” dedi. Osimhen’in performansının takımın başarısında büyük rol oynayacağını belirten Kahveci, “Osimhen sahada basmadık yer bırakmadı, mücadelesi müthiş” ifadelerini kullandı.

Icardi’ye Övgü

Kahveci, Mauro Icardi‘nin PAOK’a attığı golü de değerlendirdi ve “Icardi sen nasıl bir golcüsün? Kerem’in pasındaki o vuruş inanılmazdı. İdmanlarda Osimhen’e bu tek vuruşları göstermen lazım” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: