Galatasaray: “Okan Buruk Röportaj İçin Hazırdı, Fenerbahçe Geç Kaldı”

Galatasaray, Mourinho'nun "70 dakika bekletildim" açıklamasına yanıt vererek gecikmenin Fenerbahçe'nin röportajlarını zamanında yapmamasından kaynaklandığını belirtti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisinin ardından basın toplantısına katılmama sebebi olarak 70 dakika bekletildiğini açıklamıştı. Mourinho’nun bu iddialarına Galatasaray cephesinden yanıt gecikmedi. Galatasaray Futbol A Takımı Medya ve İletişim Yöneticisi Coşkun Gülbahar, Mourinho’nun açıklamalarına yönelik sert bir yanıt verdi.

Galatasaray’dan Net Açıklama

Coşkun Gülbahar, Mourinho’nun basına yansıyan açıklamalarına karşılık yaptığı açıklamada, “Derbi 22.00’de sona erdi ve TFF talimatlarına göre, iki takımın da maç sonu röportajlarını 25 dakika içinde tamamlaması gerekiyordu. Ancak, ev sahibi takım bu sürede oyuncularını röportaja göndermedi. Teknik direktörümüz Okan Buruk, Fenerbahçe’nin röportajlarını bitirmesini beklemek zorunda kaldı” ifadelerini kullandı.

Gülbahar ayrıca, “Fenerbahçe’nin flaş röportajları zamanında yapılmadığı için bizim teknik direktörümüz de süreci beklemek zorunda kaldı. Bu yüzden basın toplantısına katılma sürecimizde gecikmeler oldu. Maç sonrası röportajımızı 14 dakika içerisinde tamamladık, bu nedenle herhangi bir gecikme olmamıştır,” dedi.

Mourinho’nun Şikayetleri

Jose Mourinho, derbi sonrası yaptığı açıklamada 70 dakika bekletildiğini ve bu sebeple basın toplantısına katılmadığını belirtmişti. “24 yıllık kariyerimde hiç basın toplantısından kaçmadım. Ancak o gün 70 dakika bekletildim. Bir anlam veremedim ve girmeme izin verilmedi” diyerek durumu açıklamıştı.

İki Takımın İddiaları Çatışıyor

Bu açıklamalar sonrası Galatasaray’ın yanıtı, iki takımın basın süreçlerinde yaşanan gerginliğin boyutlarını gösteriyor. Mourinho’nun bekleme süresine dair yaptığı açıklamalara Galatasaray’ın verdiği cevap, sorumluluğun karşı takımda olduğunu iddia ediyor. Fenerbahçe teknik direktörü ise bu sürecin kendisine saygısızlık olduğunu vurguluyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: