Fenerbahçe, Ergin Ataman’ın Hareketi Sonrası Milli Takım’a Sporcu Göndermeme Kararı Aldı

Fenerbahçe, Ergin Ataman'ın Fenerbahçe'ye yönelik hareketi sonrası Milli Takım'a sporcu göndermeme kararı aldı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman’ın Galatasaray ile oynanan hazırlık maçı sonrası tribünlere yaptığı hareket nedeniyle Fenerbahçe’nin sert bir karar aldığını açıkladı. Ataman, Galatasaray maçı sonrasında tribünlere eliyle Fenerbahçe derbisinin skoru olan 3-1’i göstererek tepki çekmişti.

Fenerbahçe camiası, bu hareketi kabul edilemez olarak nitelendirirken, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nı da çalıştıran Ataman’ın tavrına karşı ciddi adımlar atılacağını belirtti. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yaptığı açıklamada, Ataman’ın hareketine karşı tepki göstererek “İlgili aksiyonları alacağız” dedi. Kızılhan, “Bu hareket bölücü ve aşağılayıcıdır. Milli Takım hocası kimliğine yakışmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Ardından Fenerbahçe, aldığı radikal kararı da duyurdu: “Ergin Ataman görevde olduğu sürece Fenerbahçe olarak A Milli Takım’a sporcu göndermeme kararı aldık.” Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe cephesinden gerekli adımların atılacağı ve ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Ergin Ataman ise, yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe camiasından özür dilediği bir mesaj yayımladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: