Hafsanur Sancaktutan’dan Sevgilisi Kubilay Aka ile İlk Fotoğraf

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, meslektaşı Kubilay Aka ile olan aşkını ilk kez sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Çift, mutlu beraberliklerini gözlerden uzak sürdürüyor.

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, kısa bir süre önce meslektaşı Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu beraberlikleri gözlerden uzak bir şekilde devam eden ikiliden, Hafsanur Sancaktutan sevgilisiyle ilk kez sosyal medyada paylaşım yaptı.

Uzun bir aranın ardından Siyah Kalp adlı diziyle ekranlara dönen Sancaktutan, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin sorularını yanıtlamış ve “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna esprili bir şekilde, “Kimse yok, ortalıkta adam kalmadı” demişti. Bu yanıt günlerce konuşulmuş ve dikkat çekmişti.

Sürpriz Aşk Belgelendi

Kısa bir süre sonra, 24 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan’ın adı meslektaşı Kubilay Aka ile anılmaya başladı. İkili, aşklarını bir süre gizli tutsa da, geçtiğimiz ay beraber görüntülenmişlerdi. Birlikte yemek yiyen çift, mekandan el ele çıkmış ve romantik halleriyle dikkat çekmişti. Kubilay Aka, arabaya binerken sevgilisi Hafsanur’un önceki esprisine atıfta bulunarak, “Hani adam yoktu” diyerek takılmıştı.

İlk Paylaşım Geldi

Gözlerden uzak devam eden mutlu birliktelikleri, çiftin sosyal medya paylaşımlarıyla belgelenmiş oldu. Hafsanur Sancaktutan, kendisinden beş yaş büyük sevgilisi Kubilay Aka ile birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında kalp emojisi ekleyerek paylaştı.

Bu paylaşım, çiftin hayranları tarafından büyük ilgi gördü ve sosyal medyada çokça konuşuldu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: