Dursun Özbek Ateş Püskürdü: “Son 2 senede 3,5 Milyar TL Vergi Ödedik. Sen De Açıkla”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, HT Spor'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, HT Spor’da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek’ten çarpıcı açıklamalar:

“Maç günü bizim 10 bin bilet satma hakkımız var. Bu 10 bin biletin yüzde 92’si Passolig vasıtasıyla satılıyor. Dolayısıyla biz 10 bin biletin, 700-800 tanesini kurumlara veriyoruz. Futbolcuların aileleri gelmek istiyor, başka kurumlardan bilet talepleri geliyor. Bunlar Passolig üzerinden yapılıyor. Bilet operasyonunda, bileti alıp elden şu paraya satmak mümkün değil. Öyle bir dedikodu silsilesi haline geldi ki, birileri ‘Karaborsadan elde edilen parayla transfer yapıyorlar’ dedi. Böyle bir şey olabilir mi? 58 milyon Euro karaborsadan para kazanılıyor ve transfer yapılıyor diyorlar. Ya Allah aşkına ben bütün stadı bir sezonluk karaborsa yapsam senelik geliri 56-57 milyon Euro zaten.”

“Bizim için ‘Bunlar karaborsadan bilet satıyorlar, vergi vermiyorlar’ falan diyorlar. Biz son 2 senede ne kadar vergi vermiş Galatasaray Spor Kulübü; SGK primleriyle beraber 3.5 milyar TL vergi ödemiş. Vergi silinmesi diye bir şey söz konusu değil. 3.5 milyar vergi vermişiz.

2 sene boyunca 3.5 milyar lira vergi ödemişim

Galatasaray Spor Kulübü olarak özellikle bu dönemde, şunu iddia ediyorum, vergi boyutunda temerrüde hiçbir zaman düşmedi. Bu çok önemli bir şey. Galatasaray Spor Kulübü, devlete olan borcunu öderken hiçbir zaman temerrüde girmedi.

2 sene boyunca 3.5 milyar lira vergi ödemişim. Hodri meydan diyorum. Onlar da çıksın ‘5 milyar vergi ödedim’ desin. Bu dedikodularla, suçlamalarla baktığınız zaman, ben ticaretin içinden geliyorum, bunlar vergi kaçırıyorlar akla gelir.

Ben kamuya bilgi aktarıyorum. Biz öyle kulüp değiliz, bu gömlek bize uygun değil, başkalarına uyar mı bilmem, bize uymaz. Ben bu kadar vergi ödüyorum, temerrüde düşmemişim.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: