White Cross ve gelgit suları

İngiltere Thames Nehri Kıyısındaki Bir Bar Su Baskınını Fırsata Çevirdi

White Cross adlı barın bahçesi sık sık su basmasına rağmen bira servisi devam ediyor ve bu durum müşteriler arasında büyük ilgi uyandırıyor.

Thames Nehri’nin kıyısındaki bu benzersiz Londra barı gelgit sırasında sular altında kalıyor.

White Cross kendisini Richmond’ın “nehir kenarındaki en iyi pub’ı” olarak adlandırıyor; ancak bira bahçesi nehre yakınlığından dolayı her ay sular altında kalıyor.

İnsanlar her su bastığında bira bahçesinde içmek için White Cross’u ziyaret ediyor

Thames Nehri ayda iki kez o kadar yükseliyor ki bira bahçesini nehir suyuyla dolduruyor ve müşteriler etrafa su sıçratıyor.

Ancak birçok kişi, barlardan kaçmak yerine , içki içmenin eğlenceli ve farklı bir yolu olarak, sel zamanına denk gelecek şekilde seyahatlerini planlıyor.

Dahası, bu pub, insanları başka hiçbir yerde bulamayacakları özel bir deneyim için taşkın olduğunda buraya gelmeye teşvik ediyor.

İnternet sitesinde şöyle yazıyor: “Şunu düşünün: Gelgit nedeniyle bir barda mahsur kaldınız, ama kim şikayetçi? Elinizde soğuk bir içecekle, Thames Nehri ayaklarınızın altından akarken, sanki doğanın kendi küçük parti numarası!

Su yükseldikçe arkadaşlarınız arasındaki şakalaşmalar da artar ve bir sonraki tur için bara girmeye cesaret edenin kim olduğu konusunda tartışmanıza gerek kalmaz. On Tap uygulamamız üzerinden sipariş verdiğinizde size bizzat teslim ederiz.”

Yağmurlu günlerde müşterilerine içecek servisi yapan pub, nehir etraflarında yükselirken içmeye devam edecek kadar mutlu olanlara ücretsiz çizme de veriyor.

İnsanlar ziyaretlerini sel zamanlarına denk getirebiliyorlar; pub’ın internet sitesinde yer alan bağlantıdan, gelgitin ne zaman başlayacağını görebiliyorlar.

4.5 metre ve üzeri derinlikte bira bahçesinin sular altında kalma olasılığı bulunuyor.

Ancak ziyaretçilere bu ziyaretleri önceden ayarlamaları tavsiye ediliyor, çünkü çoğu kişi bu ilginç deneyimin tadını çıkarmak için tam o sırada gitmeyi tercih ediyor, bu da yoğunluğa yol açabiliyor.

White Cross’un internet sitesinde şöyle devam ediliyor:

“Bu, Richmond’ın en öz deneyimidir ve pub’ın sular altında kaldığı bir zamana denk getirmeniz, asla unutamayacağınız bir Richmond macerası için mutlaka yapmanız gereken bir şeydir.”

Su basan pub, sosyal medyada popüler hale geldi ve Loulou Explores gibi ziyaretçiler bunu takipçilerine gösterdi.

Instagram’dan bir video paylaşarak , “Londra’da bir pub’ın sular altında kaldığını biliyor muydunuz?” ifadelerini kullandı.

“Pub, Thames Nehri’nin yanında yer alıyor. Gelgit sırasında su, bira bahçesini tamamen sular altında bırakmadan önce yavaşça patikanın üzerinden akıyor.

“Bu muhtemelen şimdiye kadar gördüğüm en sıra dışı pub.”

Barın nehrin yanındaki konumunu benimsemesinin tek yolu, sular altında kalan bira bahçesinde bira servisi yapmak değil.

Ayrıca su sporlarıyla iştah açmak isteyen ziyaretçiler için burada kürek sörfü dersleri de veriliyor.

Daha sonra doğrudan bara geçip serinletici içeceklerin yanı sıra deniz ürünleri, burgerler ve paylaşımlık tabakların sunulduğu doyurucu bir yemeğin tadını çıkarabilirler.

Ayrıca her cumartesi ve pazar istiridye servisi ve pazar günleri de rosto yemekleri servis ediliyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: