Milano’da Madonna Fırtınası: Yüzünü Örten Duvakla Podyumdan Rol Çaldı

Madonna, Milano Moda Haftası'nda yüzünü kapatan duvağıyla dikkat çekti ve moda dünyasında "podyumdan rol çaldı" yorumlarına neden oldu.

Popun kraliçesi Madonna, Milano Moda Haftası kapsamında düzenlenen bir defileye, dikkat çeken kıyafeti ve tarzıyla damgasını vurdu. 66 yaşındaki Madonna, yüzünü tamamen örten tülden bir duvakla defileye katılarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yüzünü Örten Duvakla Defile Alanına Girdi

Madonna, siyah dantelli elbisesini, yüzünü tamamen kapatan uzun bir duvakla tamamladı. Yüzü kapalı olduğu için korumasının yardımıyla defile alanına giren ünlü sanatçı, Milano Moda Haftası’nın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Moda eleştirmenleri ve katılımcılar, Madonna’nın bu dikkat çekici stili için “podyumdan rol çaldı” yorumlarında bulundular.

İtalyan Tasarımcılardan Sıcak Karşılama

Defilenin düzenlendiği alana giren Madonna’yı, ünlü İtalyan tasarımcılar Stefano Gabbana ve Domenico Dolce sıcak bir şekilde karşıladı. Tasarımcı ikili, Madonna’nın elini öperek ona katılımından dolayı teşekkür etti. Daha sonra sosyal medya paylaşımlarında da ünlü sanatçıya minnettarlıklarını dile getiren Gabbana ve Dolce, “Başından beri bize inandığın için teşekkür ederiz Madonna. Bugün olduğumuz kişilere dönüşmemizde senin de katkın var” ifadelerini kullandılar.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: