Spor Yazarlarından Trabzonspor’a Eleştiri: “Güneş Ne Zaman Doğacak?”

Trabzonspor'un Gaziantep FK ile berabere kaldığı maç sonrası spor yazarları, takımın performansını ve Şenol Güneş'in kararlarını ele aldı. İşte değerlendirmeler.

Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası spor yazarları, Trabzonspor’un performansını ve teknik direktör Şenol Güneş‘in kararlarını değerlendirdi.

Cemal Ersen: “Güneş Ne Zaman Doğacak?”

Milliyet yazarı Cemal Ersen, Trabzonspor’un toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olduğunu belirtti. Şenol Güneş’in takım üzerindeki etkisine değinen Ersen, “Şenol Güneş bu takımı analiz edemedi mi? Takımı bu girdaptan çıkaracak deneyim ve isteğe sahip olduğunu düşünüyorum. Aksi halde Trabzonspor, yapılan pahalı transferler ve tazminatlarla çıkmaz bir yola sürüklenebilir” yorumunda bulundu.

Olcay Çakır: “Arayışlar, Beklentiler, Umutsuzluklar”

Fanatik yazarı Olcay Çakır, Mendy’nin stoper pozisyonunda oynamasıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Kadro tercihlerine değinen Çakır, Şenol Güneş’in orta sahayı Okay-Ozan-Cham üçlüsüne teslim etmesinin verimsiz bir oyun ortaya çıkardığını belirtti. Maçta Trabzonspor’un iptal edilen golünün de tartışmalı bir pozisyon olduğunu ifade etti.

İskender Günen: “Bu Takımda Lider Oyuncu Yok”

Sabah yazarı İskender Günen, Trabzonspor’un kadrosunda lider özelliklere sahip bir oyuncunun bulunmadığını belirtti. Günen, “Beraberlikler arzu edilen takım görüntüsünden uzaklaştırıyor. Sorunlar büyük ve kadro yeterliliğini düşündüğümüzde çözüm çok zor” ifadelerini kullandı.

Ali Gültiken: “Büyük Sıkıntı Var”

Sabah yazarı Ali Gültiken, Trabzonspor’un 5. maçını da beraberlikle bitirmesinin büyük bir kayıp olduğunu vurguladı. Gültiken, “Oyun gelişecektir ama Trabzonspor’un şampiyonluk yarışında kendini konumlandırıp konumlandıramayacağını önümüzdeki maçlarda göreceğiz” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: