Okan Buruk’tan Rotasyon Kararı: Osimhen PAOK Maçında Yok

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, PAOK maçında rotasyona giderek derbide öne çıkan isimlerden Victor Osimhen’i dinlendirecek, Batshuayi'ye şans verecek.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde PAOK ile karşılaşacak. Teknik direktör Okan Buruk, derbi galibiyeti sonrası yorgun oyuncularını dinlendirmek amacıyla PAOK maçında rotasyona gitme kararı aldı. Victor Osimhen başta olmak üzere bazı önemli isimlerin kulübeye çekilmesi bekleniyor.

Osimhen’in Yerine Batshuayi

Fanatik’te yer alan habere göre, derbide dikkat çeken performansı ile öne çıkan Osimhen‘in yerine forvette Michy Batshuayi görev alacak. Okan Buruk’un planına göre, maçın ikinci yarısında ise sakatlığını atlatan Mauro Icardi sahaya sürülecek.

Beklerde ve Kalede Değişiklik

Sarı-kırmızılı ekipte, sol bekte Jakobs’un yerine Berkan Kutlu, sağ bekte ise Kaan Ayhan’ın yerine Jelert ilk 11’de görev yapacak. Cezalı olan Fernando Muslera’nın yerine ise kalede Günay Güvenç forma giyecek.

Orta Sahada Demirbay Şansı

Okan Buruk, orta sahanın merkezinde de değişiklik yapmayı planlıyor. Bu bölgede Kerem Demirbay‘a şans vermesi bekleniyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: