Mourinho’dan Radikal Değişiklik: İsmail Yüksek Kulübeye Çekiliyor

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, derbi mağlubiyeti sonrası İsmail Yüksek’i kulübeye çekip, orta sahada Fred-Amrabat ikilisine şans vermeyi planlıyor.

Fenerbahçe‘de teknik direktör Jose Mourinho, Galatasaray derbisinde alınan mağlubiyetin ardından ilk 11’de önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. Portekizli teknik adam, takımın değişilmez isimlerinden biri olan İsmail Yüksek’i kulübeye çekmeye hazırlanıyor.

Orta Sahada Büyük Değişiklik

Galatasaray maçının ikinci yarısına İsmail Yüksek olmadan başlayan Mourinho, gelecek haftalarda bu bölgede yeni transfer Sofyan Amrabat‘a şans vermeyi planlıyor. Milliyet’in haberine göre, EURO 2024 dönüşü takıma katılan ve neredeyse her maçta ilk 11’de yer alan İsmail Yüksek, ilerleyen haftalarda yerini Faslı futbolcuya bırakabilir.

Fred-Amrabat İkilisi

Jose Mourinho’nun, önümüzdeki maçlarda orta sahada Fred ile Amrabat ikilisine görev vermesi bekleniyor. Amrabat, Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 2 maçta 55 dakika süre buldu.

İsmail Yüksek’in Performansı

Bu sezon Fenerbahçe’de 9 maça çıkan İsmail Yüksek, toplamda 764 dakika sahada kaldı. Ancak 25 yaşındaki futbolcu, henüz gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: