İçişleri Bakanlığı’ndan Çöp Poşeti Olayına Soruşturma

Polis katili Yunus Emre Geçti'ye çöp poşeti giydirilerek adliyeye sevk edilmesiyle ilgili İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı.

İstanbul Ümraniye‘de, polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti, siyah çöp poşeti giydirilerek adliyeye sevk edildi. Bu olayın ardından, İçişleri Bakanlığı çöp poşeti giydirilmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Olayın ardından SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, konuya ilişkin gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı.

Saldırgan Çöp Poşetiyle Adliyeye Getirildi

19 yaşındaki şüpheli Yunus Emre Geçti, polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit ettikten sonra adliyeye siyah bir çöp poşeti giydirilerek, hayvan taşıma aracıyla sevk edildi. Şüpheliye adliyeye sevki sırasında kadın polis memurları eşlik etti.

İçişleri Bakanlığı’ndan Soruşturma

Saygı Öztürk, İçişleri Bakanlığı’nın saldırganın çöp poşeti giydirilmesiyle ilgili olarak soruşturma açtığını belirterek, yetkililerin durumu değerlendirdiğini ve şu ifadeleri kullandığını aktardı:

  • “Türkiye her şeyden önce hukuk devletidir. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bir polis başmüfettişi ve mülkiye başmüfettişi görevlendirildi.”

26 Suç Kaydı Bulunuyor

Şüpheli Yunus Emre Geçti, Dudullu Polis Merkezi‘nde motosiklet hırsızlığı suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Hakkında 26 ayrı suç kaydı bulunan Geçti, gözaltından kaçarak polis memurları K.H.S. ve Şeyda Yılmaz tarafından kovalanmıştı. Kaçış esnasında çıkan arbede sırasında zanlı, bir polis memurunun silahını alarak ateş açmış ve polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olmuştu. Olayda, polis memuru K.H.S. ile zanlının annesi P.G. yaralanmıştı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: